SAP eksport LSMW batch input session resultater



Nogle gange, når vi kører en LSMW-batchindgangssession (figur 1), ønsker vi at få resultaterne i et nyttigt format som et regneark eller en rå tekstfil. Dette til at håndtere, bruge og sammenligne resultater.

Når vi kørte vores session, kan vi i transaktionen SM35 (Batch Input: Session Overview) vælge den, for eksempel en i fejl. Vi vælger det, og vælg derefter Log display (Fig. 2). I logdisplayet vælger vi linjen og klikker på Display (Fig. 3).

Vi har nu hele loggen men vist i SAP. Vi ønsker måske at eksportere det. For at gøre det skal vi først vælge udskrivningsindstillingen ved at klikke på printikonet i den øverste del (fig. 4).

Loggen er nu klar (fig. 5) til at håndtere det som vi vil: udskrive det eller eksportere det. For at eksportere det i regneark, skal vi bare klikke på det fælles eksportikon eller bruge standard genvej Ctrl-Shift-F7.

Vi bliver derefter bedt om regnearktypen (fig. 6), og vi kan vælge vores regnearksoftware (figur 7).

Resultatet vises derefter i sig selv (Fig. 8) i den valgte regnearksoftware, hvorfra vi kan håndtere dataene som vi vil, men det kan være nødvendigt at rense nogle gange for at fjerne nogle ubrugelige data.

Selvfølgelig tilbydes nogle andre eksportmuligheder (figur 9) vi kunne f.eks. Vælge at gemme loggen som uomdannet (rå tekstfil), i HTML for at vise den i en webbrowser, ...

Sådan eksporteres LSMW-batchindgang

Hvis du vil eksportere en LSMW-batchindgang i SAP, skal du gå til transaktion SM35> log> log oversigt> vælg job> udskrive> liste> eksport> lokal fil.

Dette vil gøre det muligt at gemme eksportresultatet for LSMW-batchindgang på din computer i en lokal fil, som f.eks. Tekst eller regneark.

Det er også, hvordan man eksporterer SM35 log til Excel, ved at gå gennem udskriftsindstillingen først og eksportere udskriften til en Excel-udgang.

Sådan eksporteres LSMW-batchindgang

Sådan eksporteres LSMW fra en server til en anden

For at eksportere en  LSMW   fra en server til en anden, start på kildeserveren, gå til LSMW-transaktion> vælg projekt og objekt> ekstramateriale> eksportprojekt> vælg> eksport> gem fil.

Nu i målserveren skal du åbne LSMW-transaktionen> ekstramateriale> importprojekter> vælg den lokale LSMW-fil for at importere  LSMW   fra en anden server til den pågældende server.

Sådan eksporteres LSMW fra en server til en anden

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er den bedste måde at eksportere LSMW i SAP?
For at eksportere LSMW fra en server til en anden skal du køre på kildeserveren, navigere til LSMW -transaktion> Vælg projekt og objekt> Avancerede funktioner> Eksportprojekt> Vælg> Eksporter> Gem fil.
Hvordan kan resultater fra LSMW Batch -input -sessioner eksporteres i *SAP *?
Resultater fra LSMW Batch -input -sessioner kan eksporteres i formater som regneark eller rå tekstfiler, hvilket letter let håndtering, brug og sammenligning af resultaterne.

Introduktion til SAP HANA til ikke-teknikere i video


Yoann Bierling
Om forfatteren - Yoann Bierling
Yoann Bierling er en webudgivelse og digital konsulentprofessionel, der får en global indflydelse gennem ekspertise og innovation inden for teknologier. Lidenskabelig med at styrke enkeltpersoner og organisationer til at trives i den digitale tidsalder, er han drevet til at levere ekstraordinære resultater og drive vækst gennem oprettelse af uddannelsesmæssigt indhold.




Kommentarer (8)

 2018-08-19 -  Carlton Parks
Non sapevo di questi dettagli, per favore fai di più
 2018-08-19 -  Alfonso Ramos
ฉันไม่รู้เกี่ยวกับรายละเอียดเหล่านี้โปรดให้ข้อมูลเพิ่มเติม
 2018-08-19 -  Stephanie Clark
สิ่งที่ฉันกำลังมองหาที่สมบูรณ์แบบ
 2018-08-19 -  Jose Walker
No sé cómo agradecerte, pero eso es puro genio, gracias
 2018-08-19 -  Cottonerac
Non so come ringraziarti, ma questo è puro genio, grazie
 2018-08-19 -  WsGoodMusic
Je ne sais pas comment vous remercier, mais c'est du pur génie, merci
 2018-08-19 -  Brilliant
伟大的信息,谢谢分享
 2018-08-19 -  Upforushi
Hello, láttam a cikkedet, és segített nekem megoldani a problémámat, sokat köszönöm

Efterlad en kommentar