Tre Eksperttips For Å Forbedre Anskaffelsesprosesser

Anskaffelsesprosesser er i sentrum av forsyningskjeden, og de er nødvendige for å utføre enhver produksjons- eller salgsaktivitet nedover.
Tre Eksperttips For Å Forbedre Anskaffelsesprosesser


Hvorfor er anskaffelsesprosesser sentrale i et selskap?

Anskaffelsesprosesser er i sentrum av forsyningskjeden, og de er nødvendige for å utføre enhver produksjons- eller salgsaktivitet nedover.

Anskaffelsen av livssyklusstyring er sammensatt av flere deler, som kan oppsummeres i lønnsplanen for kjøp av planer i noen få trinn:

  • Planlegge hvilke ressurser som er nødvendige for de planlagte aktivitetene,
  • Kjøpe disse ressursene fra de beste leverandørene,
  • Betaler dem tilstrekkelig.
Et overblikk over ERP-anskaffelsesprosessen: Plan, Buy, Pay er de grunnleggende delene av en ERP-anskaffelsesprosess

Flere programvare hjelper deg med å utføre disse aktivitetene enkelt, effektivt og med tilgang til den største mulige puljen av leverandører som  Ariba SAP   online plattform som gjør det mulig å styre de operative anskaffelsesprosessene til nesten ethvert selskap, og dermed forbedre drastisk deres globale materialstyringsprosess som må være på plass selv før du starter med anskaffelser.

Tips for å forbedre anskaffelsesprosesser

For å forbedre anskaffelsesprosessen i en bedrift, er den beste måten å implementere den beste fremgangsmåten i planen for å kjøpe betalingsprosessen ved å bruke de eksisterende funksjonene til en ERP-anskaffelsesprosess som kan implementeres i ethvert selskap.

Hvordan forbedre anskaffelseseffektiviteten? Vi spurte samfunnet nedenfor spørsmål for de beste tipsene for å forbedre bedriftens anskaffelsesprosesser:

Hva er et tips du vil gi til forsyningskjededirektører eller til ansatte som arbeider med anskaffelser for å forbedre ERP (eller ikke) anskaffelsesprosesser?

Disse spørsmålene er veldig viktige for å forbedre råstoffstyringsprosessene i selskapet, og sikre en jevn anskaffelse som gjør at produksjonen kan løpe i tide, for å ha nok halvferdig eller ferdig god til å sende når salget kommer.

Dette er hva de svarte fortalte oss:

Adeel Shabir, Indoor Champ: obligatorisk prosess for kjøp av forbruksvarer

Anskaffelsesprosessen er obligatorisk hvis du har en virksomhet som har kjøpt forbruksvarer. Det er mange ting du må huske på når du håndterer anskaffelsesprosesser.

Følgende er tipsene for å forbedre anskaffelsesprosesser: *
  • 1. Bygg bedre forhold til leverandørene. Dette er nødvendig fordi du må ha gode forhold til leverandørene for å opprettholde anskaffelsesplanen. Dette kan virkelig forbedre din posisjon i å håndtere anskaffelser effektivt.
  • 2. Forbedre nettverket. Når du har anskaffelsesdivisjon å håndtere, må du forbedre dine nettverksevner for å ha så mye kunnskap om markedet. Slik vet du om markedet.
  • 3. Følg med på globale trender. Når du er i bransjen, må du ta vare på de kommende trendene som skjer rundt deg. Dette kan bare skje når du har gode forbindelser og nettverket ditt er stort.
Adeel Shabir, Content Marketing Executive, Indoor Champ
Adeel Shabir, Content Marketing Executive, Indoor Champ
Jeg er Content Marketing Executive hos Indoor Champ - et medieutsalg skapt for innendørs spillentusiaster. Vi tror spill som bordtennis og sjakk gjør folk mer produktive og mindre stressende på jobb, og har det morsommere hjemme.

John Moss, engelske persienner: bruk en ERP for å automatisere ting

Å gjøre den mest effektive bruken av ERP-en din kan hjelpe deg med å administrere innkjøpsordrer bedre og mer effektivt ved å effektivisere og automatisere mange av de mest tidkrevende prosessene. En ERP kan automatisere ting som å opprette sporingsnumre for forsendelser, varekontroller, oppfyllingsutløsere, koordinering av forsyninger og et bredt spekter av andre oppgaver også hvis du virkelig kommer til det, inkludert å sjekke andre nettsteder for tilgjengelig lager hvis noe ikke er tilgjengelig lokalisert hub.

ERP-en din kan også gjøre det mulig å spare masse tid på å opprette og føre tilsyn med innkjøpsordrer ved å sette opp et rammeverk for ombestilling med ett klikk og bryte ned ordrer på linje-for-linje-basis, samt forskyve flere leveringsdatoer og lokasjoner fra den samme innkjøpsordren hvis nødvendig også!

John Moss, Engelsk persienner, CEO
John Moss, Engelsk persienner, CEO

Leonard Ang, CMO Iproperty Management: samarbeider med leverandører gjennom en ERP

For meg er en beste måte å nærme seg anskaffelsesprosessen på å anerkjenne leverandører som dine partnere, siden de er viktige for en organisasjons suksess. Dette er fordi begge selskapene dine deler viktig informasjon om forsyningskjeden, noe som er viktig for å samkjøre fremtidens planer fra begge parter. Med ERP deler du ikke bare sterke leverandørpartnerskapsavtaler, men du kan legge til rette for utveksling av informasjon angående salgs- og driftsprognoser og planer. Med dette kan kostnadsreduksjoner og forbedret lønnsomhet observeres siden det er forbedret automatiseringsevne for å administrere varelager, leverandørrabatter, krav, kjøp, betalinger og forespørsel om tilbud.

Leonard Ang, samfunnssjef, CMO Iproperty Management
Leonard Ang, samfunnssjef, CMO Iproperty Management
Jeg heter Leonard Ang. Jeg er forfatter for CMO Iproperty Management, et B2B e-handelsselskap som selger etiketter til lager, skoler, universiteter og organisasjoner i offentlig sektor.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er tre ekspert tips for å forbedre anskaffelsesprosesser ved hjelp av ERP -systemer?
Nøkkeltips inkluderer utnyttelse av ERP -dataanalyse for bedre leverandørbeslutninger, automatisering av anskaffelsesarbeidsflyter og integrering av anskaffelser med andre forretningsprosesser for effektivitet.

Yoann Bierling
Om forfatteren - Yoann Bierling
Yoann Bierling er en nettpublisering og digital rådgivende profesjonell, noe som gjør en global innvirkning gjennom kompetanse og innovasjon innen teknologier. Han er lidenskapelig opptatt av å styrke enkeltpersoner og organisasjoner til å trives i den digitale tidsalderen, og blir drevet til å levere eksepsjonelle resultater og drive vekst gjennom oppretting av pedagogisk innhold.




kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar