Melding V1762 vedlikeholde anlegg for salgsområdet

Når du oppretter en SAP-innkjøpsordre, er det nødvendig å ha anlegget der SAP-innkjøpsordren skal opprettholdes for det tilsvarende salgsområdet, da disse to grunnleggende grunnleggende organisatoriske enhetene ikke nødvendigvis er koblet sammen.


Innkjøpsordrefeil vedlikeholde anlegget for salgsområdet

Når du oppretter en SAP-innkjøpsordre, er det nødvendig å ha anlegget der SAP-innkjøpsordren skal opprettholdes for det tilsvarende salgsområdet, da disse to grunnleggende grunnleggende organisatoriske enhetene ikke nødvendigvis er koblet sammen.

Denne tilpasningen vil skje i den tilpassede transaksjonen SPRO, og er nødvendig for å utføre  operasjonelle anskaffelser   som en del av planen for kjøp av lønn.

Feilmelding V1762

Når du får feilmeldingen V1762 maintenance plant for sales area, til slutt under opprettelse av innkjøpsordre, er det nødvendig å definere fraktdata for planter for å løse dette problemet, som forklart i feilmeldingsbeskrivelsen.

Dette gjøres ved å gå inn i en salgsorganisasjon, en distribusjonskanal og en divisjon for den gitte koden for faktureringsanlegg for selskaper.

Tilpasning for å definere fraktdata for planter

Åpne transaksjons SPRO, og naviger til følgende transaksjon: SAP materialstyring> innkjøp> planleggingsavtale> konfigurer planavtale for lagertransport> definere fraktdata for planter.

Når du har funnet transaksjonen, åpner du den for å fortsette.

Legg til fraktdata for anlegg

Det første trinnet, hvis ikke allerede gjort, vil være å legge til plantenavnet i listen over mulige fraktområder for bestilling av varetransport.

Hvis anlegget ikke er tilgjengelig i tabellen, klikker du på endre-knappen for å legge til en ny oppføring.

Legg til anlegget du vil opprette salgsdata for, og fortsett ved å velge dem.

Legg til salgsdata for forsendelsesanlegg

Du får tilgang til detaljert informasjon om varetransport, der det første trinnet er å velge kundenummer.

Hvis du ikke vet kundenummeret, trykker du på F4-tasten for å få oversikt over alle tilgjengelige kunder.

Når anleggskundenummeret er lagt inn, plasserer du salgsområdet organisasjonsenhet sammen med distribusjonskanalen som anlegget skal defineres som åpnet for frakt.

Divisjonen vil også være nødvendig for å fullføre prosessen og åpne anlegget til salgsområdet for frakt.

Du kan deretter fortsette ved å lagre dataene som er lagt inn i transaksjonen.

En ledetekst for tilpasning av forespørsel vises for å fullføre operasjonen, etter det du vil kunne fortsette med opprettelsen av SAP innkjøpsordre.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva indikerer V1762 -meldingen i SAP, og hvordan blir den adressert?
Melding V1762 krever vedlikehold av anleggsinnstillingene for det spesifiserte salgsområdet i SAP -konfigurasjonen.

Yoann Bierling
Om forfatteren - Yoann Bierling
Yoann Bierling er en nettpublisering og digital rådgivende profesjonell, noe som gjør en global innvirkning gjennom kompetanse og innovasjon innen teknologier. Han er lidenskapelig opptatt av å styrke enkeltpersoner og organisasjoner til å trives i den digitale tidsalderen, og blir drevet til å levere eksepsjonelle resultater og drive vekst gjennom oppretting av pedagogisk innhold.




kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar