SAP Ariba: ndryshimi i gjuhës së ndërfaqes u bë i lehtë

Ndryshoni gjuhën në SAP Ariba Discovery dhe produktet e tjera Ariba

Pavarësisht se keni një opsion gjuhësor në menunë e preferencave të përdoruesve, ju nuk ndryshoni gjuhën Ariba sikur të ndryshoni gjuhën SAP thjesht duke ndryshuar preferencën e përdoruesit.

Ndryshimi i gjuhës në SAP Ariba nuk bëhet përmes cilësimeve të llogarisë së përdoruesit, por bazohet në gjuhën e shfletuesit Web, i cili mund të jetë i vështirë të ndryshohet pasi gjithashtu duhet të rivendosni cookies tuaj në mënyrë që ndryshimi i gjuhës të aplikohet në ndërfaqen SAP Ariba .

Para se të shkoni më tej për të ndryshuar gjuhën tuaj, merrni parasysh një kurs online SAP Ariba për të mësuar më shumë rreth këtij rrjeti të madh biznesi!

Opsioni gjuhësor në llogarinë e përdoruesit Ariba

Opsioni gjuhësor në preferencat e llogarisë së përdoruesit SAP Ariba në të vërtetë nuk do të ndryshojë gjuhën e ndërfaqes, por përkundrazi do të ndryshojë gjuhën e komunikimit - postat elektronike që do të dërgohen në kutinë tuaj postare do të jenë në gjuhën e zgjedhur në preferencat e llogarisë së përdoruesit.

Ndryshoni gjuhën e emailit Ariba: ndryshoni gjuhën tuaj në preferencat e llogarisë tuaj të përdoruesit

Sidoqoftë, është e mundur të ndryshoni gjuhën e ndërfaqes. Shikoni më poshtë një udhëzues të plotë për ndryshimin e gjuhës së ndërfaqes tuaj SAP Ariba dhe marrjen e duhur nga lista e 24 gjuhëve të disponueshme në rrjetin e biznesit Ariba:

 • Portugez Brazilian,

 • bullgare,

 • Croatian,

 • Czech,

 • danish,

 • Dutch,

 • English,

 • finlandez,

 • Frëngjisht,

 • Gjermanisht,

 • greke,

 • hungarez,

 • Italisht,

 • japonisht,

 • Korean,

 • malay,

 • norvegjeze,

 • Anglisht,

 • rumune,

 • ruse,

 • Kineze e thjeshtuar / tradicionale,

 • Spanjisht,

 • suedeze,

 • Turk.

Hyrje në trajnimin në internet SAP Ariba
Hyrje në trajnimin në internet SAP Ariba

Ndryshoni gjuhën tuaj të shfletuesit për të ndryshuar ndërfaqen SAP Ariba

Pavarësisht nga shfletuesi Web që po përdorni për t'u lidhur me rrjetin e biznesit Ariba, procesi i ndryshimit të gjuhës së shfletuesit për të ndryshuar gjuhën Ariba është i njëjtë.

Filloni duke hyrë në opsionet, gjeni menunë e gjuhës, ndryshoni gjuhën e ekranit të shfletuesit, rinisni shfletuesin, rifilloni përsëri portalin Ariba.

Nëse kjo nuk funksionoi, provoni të dilni nga llogaria juaj Ariba nëse jeni i lidhur dhe filloni përsëri.

Nëse kjo nuk funksionoi përsëri, atëherë duhet të pastroni cache-in tuaj dhe të gatuani para se të provoni përsëri të futeni në portalin Ariba.

Portali Ariba

Ndryshoni gjuhën e ndërfaqes Google Chrome për të ndryshuar gjuhën e Ariba

Nëse jeni duke përdorur Google Chrome, ajo që duhet të bëni për të ndryshuar gjuhën e ndërfaqes tuaj Chrome dhe për këtë arsye e ndërfaqes Ariba është që:

 • hapni cilësimet e përdoruesit duke klikuar në menunë e tre pikave në këndin e sipërm të djathtë të ndërfaqes Google Chrome,

 • kërko për preferencat gjuhësore,

 • hap menunë e gjuhës,

 • shtoni gjuhën e synuar në listë nëse nuk është në dispozicion,

 • klikoni në ikonën e tre pikave në linjë që korrespondon me gjuhën e synuar dhe zgjidhni "Shfaq Google Chrome në këtë gjuhë",

 • klikoni në rindizjen e Google Chrome për të rifilluar,

 • ringarkoni portalin SAP Ariba.

Në rast se portali akoma nuk shfaqet në gjuhën e duhur, mund të jetë sepse akoma jeni loguar nga gjuha e mëparshme.

Në atë rast, thjesht hiqni llogarinë tuaj Ariba, dhe regjistrohuni përsëri.

Nëse akoma nuk shfaqet në gjuhën e duhur, duhet të pastroni cache dhe cookie-t tuaja përpara se të rindizni Google Chrome.

Shfletuesi Chrome: pastroni cache dhe cookies

Ndryshoni gjuhën e shfletuesit Firefox për të ndryshuar gjuhën Ariba

Nëse jeni duke përdorur Mozilla Firefox, për të ndryshuar gjuhën në të cilën shfaqen faqet dhe për të marrë SAP Ariba në gjuhën tuaj të preferuar, ndiqni udhëzimet më poshtë:

 • filloni duke hapur opsionin e menusë të tre rreshtave, në këndin e sipërm të djathtë të ndërfaqes Firefox,

 • hapni menunë e opsioneve nga këto opsione,

 • kërko për gjuhë në kutinë e kërkimit,

 • zgjidhni butonin zgjedhin, nga "zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar për shfaqjen e faqeve",

 • gjeni gjuhën që dëshironi të përdorni si gjuhë të preferuar të ekranit në listën e poshtme të zgjedhjes dhe klikoni mbi shtesën për të shtuar gjuhën në krye të cilësimeve të gjuhës së faqes në internet,

 • nëse gjuha është tashmë në listën e gjuhëve të preferuara, atëherë gjeni atë në listë dhe zhvendoseni atë në krye,

 • shtypni butonin OK pasi gjuha e ekranit të synuar të jetë në krye të listës,

 • rinisni shfletuesin tuaj Firefox dhe ringarkoni faqen në internet,

 • nëse gjuha Ariba ende nuk është ajo që keni dashur të keni shfaqur, provoni të regjistroheni dhe të regjistroheni përsëri në llogarinë tuaj,

 • nëse akoma nuk funksionoi, do të duhet të pastroni cache dhe cookie-t tuaja, të rindizni shfletuesin tuaj dhe të rimbushni portalin Ariba.

Shfletuesi Firefox: pastroni cache dhe cookies
Hyrje në trajnimin në internet SAP Ariba
Hyrje në trajnimin në internet SAP Ariba

Ndërfaqja Ariba e shfaqur në gjuhë të ndryshme

Hyrje në trajnimin në internet SAP Ariba
Hyrje në trajnimin në internet SAP Ariba

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment