Trajnimi Online SAP - Pse është i nevojshëm sot

Trajnimi Online SAP - Pse është i nevojshëm sot [Shqiptar]

Aftësi SAP brenda korporatës

Kompanitë në të gjithë botën dhe në nivelin kombëtar sigurojnë që interesi i klientit të vijë i pari. Ata punojnë për të maksimizuar të ardhurat e tyre duke fituar dhe mbajtur klientët. Ata gjithashtu e shohin analizën e të dhënave si një mënyrë për të siguruar që ata mund të arrijnë tek klientët.

Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është përmes aplikimit efektiv ERP të siguruar nga SAP.

Prandaj është më e rëndësishmja të kesh një njohuri të shëndoshë të nevojave për trajnim të SAP dhe ofrimit të saj në mënyrë që të mund të zbatohet në mënyrë efektive në vendin e punës përmes një abonimi korporativ në internet të trajnimit SAP për shembull, dhe t'u lejojë punonjësve të marrin një çertifikim profesional të SAP.

Trajnime korporative SAP në internet
Trajnime korporative SAP në internet

Farë bën SAP Training për mua?

Trajnimi SAP në internet mund të mësohet në një klasë ose në internet. Shumica e njerëzve që duan të mësojnë përdorimin e SAP përmes trainimit në internet SAP sepse është shumë më i përshtatshëm për të gjithë. Trajnimi i SAP përmirëson performancën e punës tuaj duke ofruar këshilla më të fundit dhe më efektive të përdorimit të moduleve që mund të përdorni për të mësuar shpejt t'i zbatoni ato në biznesin tuaj të përditshëm.

Trajnimi ju ndihmon të punoni të lumtur dhe të sigurt me SAP. Më në fund, trajnimi për PSA hap mundësi të reja punësimi dhe mund t'ju ndihmojë të merrni një promovim ose ngritje të pagave.

Qasja e sistemit SAP
Qasja e sistemit SAP

Lloje të ndryshme të trajnimeve për SAP

Nëse dëshironi të mësoni dhe të aftësoheni në SAP, ju mund të zgjidhni midis dy kurseve të trajnimit SAP: trainim në klasë dhe trajnim online SAP. Trajnimi për SAP është shumë më i lehtë për t'u marrë sot sesa dikur.

Duke pasur parasysh rritjen e shpejtë të përdorimit në internet në vendin e punës, trajnimi SAP në internet tani është më ideal se trajnimi tradicional në klasë. Kjo për shkak se trajnimi në internet ju jep mundësinë të provoni njohuritë tuaja të reja në program 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, kudo që të jeni.

Duke u stërvitur në shtëpi dhe gjatë kohës së lirë, ju mund të kurseni kostot e transportit dhe të planifikoni aktivitete të tjera. Me një abonim trajnimi në internet SAP, ju mund të punoni me ritmin tuaj, dhe më e rëndësishmja, nuk ka udhëtime ose kohë pritjeje, kështu që ju mund të ndiqni trajnimin me ritmin tuaj dhe sipas dëshirës, ​​duke mësuar temat janë më të rëndësishmet për të ju.

Nëse jeni të interesuar për këtë softuer, do të jeni të kënaqur të dini se ka shumë zgjidhje trajnimi online SAP. Këto trajnime do t'ju ndihmojnë të merrni shpërndarjet fillestare më shpejt dhe më lirë, dhe madje të merrni një çertifikim profesional të SAP.

Trajnim online SAP Ariba
Trajnim online SAP Ariba

Përfitimet e trajnimit në internet SAP

Përfitimet shtesë që ju ose kompania juaj mund të merrni nga këto trajnime në internet SAP janë pranimi më i mirë i përdoruesit fundor me kosto më të ulët mbështetjeje, një kthim i vazhdueshëm dhe optimal i investimeve në softuer, dhe përshtatja më e shpejtë ndaj versioneve të reja dhe ndryshimeve në praktikat tregtare.

Gjëja më e mirë në lidhje me arsimin në internet është se kurrikula SAP kombinon aftësi tregtare, akademike dhe teknike për të mirën e studentëve. Ky kombinim ndihmon studentët të kuptojnë teoritë dhe aplikimet e teknologjisë së informacionit në përgjithësi, dhe ERP në veçanti, në biznesin e përditshëm.

Evenshtë madje ambienti më i plotë dhe më i lirë i kurseve që mund të gjeni. Trajnimi në internet me siguri do t'i ndihmojë studentët të zhvillojnë aftësitë dhe përvojën e tyre në menaxhimin e praktikës dhe aplikimin e teknologjisë në biznesin e përditshëm me ritmin e tyre, dhe më tej se një trajnim standard në klasë.

Trajnimi në internet i prokurimit të SAP
Trajnimi në internet i prokurimit të SAP

Marrja e abonimit të korporatave të trajnimit në internet SAP

Një aspekt tjetër pozitiv i vendosjes së një abonimi të korporatave të trajnimit në internet SAP në të gjithë kompaninë tuaj është që ju nuk keni nevojë të dilni nga shtëpia ose puna për të marrë pjesë në trajnimin e SAP pasi është i arritshëm 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Studentët mund të mësojnë në punë gjatë kohës së caktuar, ose mund të përmirësohen. Kjo do të lejojë që e gjithë ndërmarrja të ngrihet në SAP ku dhe kur ata dëshirojnë, nga një kompjuter në shtëpi ose edhe nga zyra.

Ata nuk duhet të shqetësohen për humbjen e një mësimi, pasi edhe nëse ata humbën një mësim për shkak të orarit të tyre, ata mund të përsërisin trajnimet kur është e nevojshme. Kryerja e trajnimeve për SAP sipas dëshirave të punonjësve dhe me ritmin me të cilin ata ndjehen më të qetë me një pajtim të trajnimit në internet SAP të korporatave është mënyra më e mirë për të maksimizuar përdorimin e sistemit SAP dhe pranimin e SAP brenda kompanisë.

Trajnim në internet për Menaxhimin e Materialeve SAP
Trajnim në internet për Menaxhimin e Materialeve SAP

Brendan Hal, TakeFunnels: mënyra ideale është përmes një baze të dhënash mësimesh

Kam pasur 4 punë të ndryshme që të gjithë kishin trajnimin e tyre për SAP. Tre nga katër kishin një demonstrim / prezantim se si ta përdorin atë. Kjo përfshinte një person duke shpjeguar se si të identifikohej, të kontrollonte stokun dhe disa gjëra të tjera.

Puna e katërt ofroi një rrëshqitje në PowerPoint së bashku me një bazë të dhënash mësimesh që është në rrjet për çdo punonjës që të ketë mundësi ashtu siç i duhej. Unë e kuptova që kjo ishte mjaft e dobishme pasi mund të shikoni se si të bëni asgjë më shumë dhe të zbuloni se cilat kode transaksionesh duhet të bëni atë që dëshironi të bëni. Unë mendoj se kjo është mënyra ideale për të mësuar SAP sesa një prezantim një herë, ku njerëzit harrojnë pjesën më të madhe të asaj që mësuan brenda disa orësh.

Brendan Hal, CEO, TakeFunnelsBrendan Hal, CEO, TakeFunnels
Brendan ka pasur përvojë të gjerë me SAP gjatë gjithë karrierës së tij. Pjesa më e madhe e përvojës së tij me PSA përfshin përdorimin e tij për menaxhimin e aksioneve dhe planifikimin / caktimin e vendeve të punës.
TakeFunnels
Trajnim korporativ në internet SAP
Trajnim korporativ në internet SAP

Lista e kurseve të trajnimit të SAP në internet

Ka mijëra kurse trajnimi të SAP në internet, shiko më poshtë disa shembuj:

Duke hyrë në të gjitha këto trajnime SAP në internet, ju do të jeni në gjendje t'i jepni ekipit tuaj mundësinë për të marrë një certifikim profesional të SAP dhe të përputhen me ritmin e tyre.

Qasni mijëra trainime të SAP në internet
Qasni mijëra trainime të SAP në internet
Kredia kryesore e figurës: Fotografia nga Helloquence në Unsplash

Lexo më shumë

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment