Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla

Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla [Shqiptar]

Planifikimi i burimeve të ndërmarrjes është një aspekt thelbësor i çdo biznesi. Zgjidhjet ERP për bizneset e vogla ndihmojnë në monitorimin, ruajtjen dhe integrimin e të dhënave nga burime të ndryshme biznesi dhe departamente.

Zgjidhjet ERP për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme janë thelbësore në rregullimin e operacioneve duke organizuar zinxhirët e furnizimit dhe integrimin e llogarive të shumta të biznesit, gjë që e bën më të lehtë menaxhimin e operacioneve prodhuese brenda një organizate.

Me ERP të duhur për biznesin tuaj, ju mund të kontrolloni të gjitha aplikacionet dhe aktivitetet e biznesit tuaj duke përdorur një aplikacion të fuqishëm.

ERP të ndryshme janë të dizajnuara për funksione të ndryshme. Aftësia për të zgjedhur zgjidhjen e duhur ERP do të ndikojë ndjeshëm në ndërveprimin e organizatës suaj dhe nivelet e saj të suksesit.

Por, çfarë duhet të shikoni kur të kërkoni më të mirën? ERP-të zakonisht përdoren për të menaxhuar prodhimin, mbikëqyr përpunimin e rendit dhe tabelën e inventarit. Sidoqoftë, të gjitha bizneset e vogla dhe të mesme kërkojnë aplikime shtesë brenda softverit që do të jenë përgjegjës për detyra të dedikuara në departamente të ndryshme.

Llojet e softuerit të burimeve të ndërmarrjes dhe çfarë duhet të shikoni

Ekzistojnë tre lloje themelore të softverit ERP. Këto janë; Softuer i bazuar në ueb, softuer specifik për industri dhe softuer ERP i biznesit të vogël. Nëse jeni pronar i një biznesi të vogël, disa karakteristika kryesore të softverit ERP që duhet të kujdeseni përfshijnë;

  • Inteligjenca e biznesit

  • Kontabiliteti dhe faturimi

  • Aftësitë CRM

  • Menaxhimi i zinxhirit të furnizimit

  • Analitika dhe raportimi.

Një program i favorshëm ERP për biznesin tuaj është ai që mund të integrojë të gjitha funksionet e biznesit tuaj në një njësi të centralizuar. Edhe pse disa nga këta softver mund të jenë të shtrenjtë, ato janë thelbësore për të maksimizuar efikasitetin e organizatës suaj.

Softueri ERP mund të thjeshtojë dhe automatizojë proceset thelbësore të biznesit. Kjo do t'ju japë mundësinë për të kontrolluar të gjitha aspektet e biznesit tuaj në klikimin e një butoni.

Zgjidhjet më të mira ERP për biznesin e vogël

Të gjitha bizneset e vogla me më pak se njëzet të punësuar kërkojnë menaxhim të burimeve të tyre të dorës së parë për të maksimizuar të ardhurat dhe prodhimin e tyre. Bizneset e vogla formojnë shtyllën kurrizore të ekonomisë globale në botë pasi që ato kolektivisht gjenerojnë më shumë të ardhura sesa shumica e organizatave me madhësi të madhe. Disa nga zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla këtë vit përfshijnë;

1.) ERP NetSuite

NetSuite ERP është një zgjidhje moderne ERP e bazuar në cloud që është krijuar për të shkallëzuar biznesin tuaj ndërsa rritet. Kjo Zgjidhje ERP është një produkt i Oracle i cili siguron që të merrni tiparet më të mira nga një organizatë udhëheqëse në industri.

NetSuite përfshin të gjitha funksionet përkatëse që ju nevojiten në biznesin tuaj, si funksionimi i kontabilitetit, menaxhimi financiar, planifikimi i kërkesës, faturimi dhe shumë veçori të tjera. Ai gjithashtu siguron shikueshmëri të plotë për të gjitha departamentet tuaja operative përmes raportimit të saktë dhe inteligjencës së biznesit.

Ky program ka një produkt demo që mund ta shfrytëzoni për të mësuar më shumë rreth veçorive të tij kryesore. Aktualisht është një nga zgjidhjet kryesore të ERP në botë.

Rishikimi i ERS NetSuite
NetSuite ERP
Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla : Skenë e ekranit Oracle NetSuite
Skenë e ekranit Oracle NetSuite

2.) Scoro

Scoro është një Zgjidhje ERP me shumë veçori në internet e cila është krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme.

Karakteristikat kryesore të Scoro lehtësojnë menaxhimin efikas të projektit dhe shërbimet e shitjeve duke përdorur aftësitë e planifikimit dhe përcjelljes së punës, CRM, faturimin, citimin, raportimin live dhe një pult përdorues.

Me këtë Zgjidhje ERP, ju mund të menaxhoni automatikisht të gjitha aspektet e biznesit tuaj nga një qendër qendrore, ku mund të monitoroni të gjitha ngjarjet brenda organizatës tuaj.

Shqyrtimi ERP Scoro
ERP Scoro
Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla : ERP Scoro screenshot
ERP Scoro screenshot

3.) Thelbi i biznesit të ri

Thelbësore e cloud e biznesit është një tjetër program gjithëpërfshirës ERP që ofron zgjidhje të fuqishme me module të shumta.

Karakteristikat e tij të CRM, monitorimi i pagave dhe kontabiliteti e bëjnë atë ideal për drejtimin e bizneseve të vogla dhe të mesme.

Softueri ka një platformë që ofron zgjidhje të shumta që drejtojnë aktivitetet e biznesit duke minimizuar gabimet e kontabilitetit.

Prmimet thelbësore të cloud të biznesit, Karakteristikat, Shqyrtimet & Krahasimi i Alternativave
Thelbi i Biznesit në Re
Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla : Thelbi i Biznesit në Re screenshot
Thelbi i Biznesit në Re screenshot

përfundim

Përzgjedhja e zgjidhjeve më të mira ERP për biznesin tuaj të vogël është thelbësore për suksesin e saj. NVM-të dhe ndërmarrjet fillestare zakonisht përballen me sfida të shumta që rrotullohen rreth burimeve të kufizuara dhe financave të pamjaftueshme për të realizuar në mënyrë efektive aktivitetet e tyre.

Marrja e një zgjidhje të besueshme ERP mund të mundësojë që biznesi juaj të maksimizojë efikasitetin dhe të rritet në lartësi më të mëdha duke siguruar sukses.

Shihni më poshtë se çfarë ekspertë të tjerë duhet të thonë për këtë.

Kredia kryesore e figurës: Fotografia nga Helloquence në Unsplash

Sarah Franklin, Bashkëthemeluese e Pemës Blu AI në Microsoft Dynamics 365

Puna në industrinë e marketingut dixhital dhe SEO kërkon aftësi të mëdha organizimi dhe menaxhimi, në mënyrë që të qëndroni në krye të detyrave të përditshme dhe të prodhoni një shërbim të shkëlqyeshëm.

Meqenëse industria e teknologjisë është ajo ku ne lulëzojmë, ne e dimë saktësisht se sa efektive dhe efikase është përdorimi i ERP në biznes. Ne kemi zgjedhur të përdorim Microsoft Dynamics 365 për dy vitet e fundit dhe jemi jashtëzakonisht të mahnitur nga përmirësimi i funksionit të brendshëm që kemi pas integrimit të këtij programi.

Microsoft ka një reputacion të madh dhe zhvillon produkte të vlefshme për klientët e tyre, kjo është arsyeja pse ne zgjodhëm që fillimisht ta provojmë këtë softuer si një zgjidhje për problemet që kishim. Ne kemi gjetur mjetet më të dobishme që punojnë për të krijuar ndryshim real janë pastrimi i operacioneve për të promovuar bashkëveprimin e klientit dhe të dhëna të shkëlqyera të regjistruara për të ndikuar në zgjedhjet e reja. Përfitime të tjera përfshijnë ndihmën e shitjes / marketingut dhe udhëzimin financiar.

Microsoft Dynamics 365 jep ndihmë dhe njohuri të shkëlqyeshme për produktet / shërbimet, punonjësit dhe klientët. Shtë një burim kaq fitimprurës që do të ndërtojë një biznes të saktë dhe në drejtimin e synuar për sukses. Me metoda të lehta komunikimi për përdorim individual dhe për të biseduar me përfaqësuesit, nuk ka shumë që mungojnë në këtë recetë për një rritje të fuqishme.

Sarah Franklin, Bashkëthemeluese e Pemës Blu AISarah Franklin, Bashkëthemeluese e Pemës Blu AI
AI e Pemës Blu
Bashkëthemelues i AI Tree Blue dhe udhëheq strategjinë e përgjithshme të klientëve për agjencinë tonë. Unë jam një mjeshtër i optimizmit dhe aktualisht jam duke punuar për të përfunduar romanin tim.

Yuanming Chu, President / Themelues, Alpha Variance Solutions LLC për zbatimin e një ERP për biznesin e vogël

Në zbatim ne përdorim një proces 6 fazor:

  • * Diagnostikuese * - Kjo fazë ofron një përmbledhje të procesit të propozuar të zbatimit dhe përcakton pjesën tjetër të metodologjisë për kompanitë që duhet të parashikojnë dhe si do të funksionojë për ta. Përfaqësuesit e mbështetjes së Alpha Variance do t'ju ndihmojnë të planifikoni strategjinë tuaj të konvertimit dhe instalimit, duke zhvilluar një listë kontrolli Implementimi bazuar në sfidat unike operacionale dhe objektivat e biznesit.

  • * Analiza * - Marrja e informacionit, përpunimi i tij dhe marrja e rezultateve të qarta dhe koncize aty ku merren vendime më të mira.

  • * Dizajni * - Duke krijuar procese unike të zbatimit të destinuara posaçërisht për një biznes, shanset për problemet e zbatimit duke ndihmuar në menaxhimin e kompleksitetit, rrezikut dhe sfidave të integrimit të të dhënave janë zvogëluar ndjeshëm ..

  • * Zhvillimi * - Varianca Alpha do të zhvillojë një qasje zbatimi të udhëhequr sistematikisht për të ndihmuar prodhuesit e tregut të mesëm të zvogëlojnë mundësinë e problemeve të zbatimit.

  • * Vendosja dhe funksionimi * - Pasi implementimi të jetë aprovuar dhe riorganizuar, koha për të menaxhuar operacionet e sistemit i është dhënë kompanisë që do të marrë mbështetje të vazhdueshme nga Alpha Variance.

Yuanming Chu, President / Themelues, Alpha Variance Solutions LLCYuanming Chu, President / Themelues, Alpha Variance Solutions LLC
Alpha Variance Solutions LLC
Yuanming ka mbi një dekadë përvojë në zbatimin e ERP për bizneset e të gjitha madhësive. Ajo filloi Alpha V me tre parime në mendje: ekspertizë, gatishmëri dhe integritet në mendje. Ajo është një avokat aktiv për rritjen e grave në teknologji.

Foto Galeria

Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla : Skenë e ekranit Oracle NetSuite
Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla : ERP Scoro screenshot
Zgjidhjet më të mira ERP për bizneset e vogla : Thelbi i Biznesit në Re screenshot

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment