SAP Message C + 302 Regjistri i materialit nuk është aktiv në fabrikë

SAP Message C + 302 Regjistri i materialit nuk është aktiv në fabrikë [Shqiptar]

Zona e vlerësimit ende jo produktive me librin material

Kur përpiqeni të filloni fillimin e krijimit të një pune të librit të materialit në transaksionin CKMSTART, mund të ndodhë mesazhi i gabimit C + 302, Regjistri i materialit që nuk është aktiv në impiant:

Si të aktivizoni librin e materialeve në SAP

Për të zgjidhur këtë gabim, shkoni te personalizimi i IMG, transaksioni SPRO dhe lundroni në Kontrolli> Kontrolli i kostos së produktit> Kostos aktuale / Llogari i materialit> Aktivizoni zonat e vlerësimit për librin e materialeve

Këtu, zgjidhni Aktivizimin e Librit të Materialeve:

Shkoni te Zona përkatëse e Vlerësimit dhe kontrolloni aktivizimin e Librit të Materialeve.

Vendosni gjithashtu një Përcaktim të Çmimeve, dhe ruani:

Aktivizo librin e materialeve në SAP

Kthehu në CKMSTART, tani është e mundur të fillosh prodhimin e punës, duke hyrë në parametrat e kërkuar të sfondit të punës.

Pastaj duhet të paraqitet një mesazh konfirmimi:

SAP Material Ledger Kostoja Aktive Fund për t'i dhënë fund videove të Skenarit

Artikuj të ngjashëm


Comments (8)

Edward Gonzalez, 2018-08-19
Gran sitio, por favor sigue
Assurocra, 2018-08-19
Grande informazione, grazie per la condivisione
Custology, 2018-08-19
Ci proverò adesso, grazie per la condivisione
Camentav, 2018-08-19
Hallo, ich habe Ihren Artikel gesehen und es hat mir geholfen, mein Problem zu lösen, vielen Dank
CrayonKnight, 2018-08-19
Ich kann nicht glauben, dass ich endlich die Lösung gefunden habe, das war für lange Zeit ein Alptraum, jetzt gelöst
bethangeloi, 2018-08-19
Vet inte hur man tackar, men det är rent geni, tack
babylicious41N, 2018-08-19
Halo, saya melihat artikel anda dan membantu saya menyelesaikan masalah saya, terima kasih banyak
veraciousA, 2018-08-19
Suur tükk teave, aitäh jagamise eest

Lini një koment