SAP Si të zgjidhet gabimi Kodi i kompanisë nuk ekziston ose nuk është ruajtur plotësisht

Kodi i kompanisë nuk ekziston ose nuk është ruajtur plotësisht

Kur ballafaqohet me gabimin M3150 Kodi i kompanisë nuk ekziston ose nuk është ruajtur plotësisht, për shembull gjatë krijimit të materialit në transaksionin MM01, shkaku kryesor ka të ngjarë që asnjë periudhë fiskale të mos jetë vendosur.

Siç përshkruhet në Asistentin e Performancës, shkoni tek Ruajtja e kodeve të kompanisë për menaxhimin e materialeve, duke përdorur ose lidhjen e drejtpërdrejtë të ofruar

Ose duke shkuar në SPRO, në Logjistikë Të përgjithshme> Master material> Cilësimet themelore> Ruajtja e kodeve të kompanisë për menaxhimin e materialeve

Këtu, gjeni vijën që korrespondon me kodin e kompanisë.

Plotësoni vitin aktual fiskal dhe periudhën aktuale fiskale dhe zgjidhni njërën nga dy opsionet Lejo dërgimin në periudhën e mëparshme (rikthim) ose tregues: Mos lejoni rikthimin pas një ndryshimi të periudhës nuk mund të zgjidhni të dyja si ato janë kontradiktore

Futni një kërkesë customizing:

Dhe të dhënat duhet të ruhen dhe çështja të zgjidhet, duke lejuar tani të vazhdojë me krijimin e materialeve

Kodi i kompanisë nuk ekziston ose nuk është ruajtur plotësisht në S4 HANA

Shihni më poshtë një udhëzues të plotë në imazh për të zgjidhur numrin e gabimit M3150, kodi i kompanisë nuk ekziston ose nuk është ruajtur plotësisht në sistemin S4 SAP HANA.

Kodi i kompanisë nuk ekziston ose nuk është ruajtur plotësisht M3150: Ju keni futur ose kodin e kompanisë ose një fabrikë të caktuar për këtë kod të kompanisë. Sidoqoftë, kodi i kompanisë ose nuk ekziston ose nuk është konfiguruar për menaxhimin e materialeve.

Hyrja në SAP HANA për Jo-Techies në video

Artikuj të ngjashëm


Comments (8)

Edith Ruiz, 2018-08-19
Merci, très instructif
Lisa Graves, 2018-08-19
Спасибо, очень информативный
Elsa Hodges, 2018-08-19
Simples, claro e bem explicado, muito obrigado
Ian Vaughn, 2018-08-19
Vì vậy, đó là cách chúng tôi làm điều đó, tuyệt vời để biết
Grant Leonard, 2018-08-19
謝謝你,非常有用
Evelyn Allen, 2018-08-19
Harika site, devam et lütfen
RatShay, 2018-08-19
偉大的信息,謝謝分享
PagnuttoZ, 2018-08-19
سلام، من مقاله شما را دیدم و به من کمک کرد که مسئله را حل کنم، بسیار ممنونم

Lini një koment