Hapat e instalimit të SAP GUI 740Si ta instaloni SAP GUI 740

Për të instaluar SAP Logon 740, ndiqni më poshtë hapat e instalimit të SAP:

  • Shkarkoni dhe zhbllokoni instaluesin,
  • Filloni instaluesin SetupAll,
  • Ndiqni instruksionet e magjistarit të instaluesit,
  • Përsëriteni operacionin me skedarin patch,
  • Reboot kompjuter,
  • Filloni logon SAP,
  • Shtoni server në listën e serverëve SAP 740.

Shihni më poshtë detajisht këto hapa të shpjeguara me screenshots.

Nëse jeni duke kërkuar për një instalues ​​SAP front end për të shkarkuar, ose një qasje të SAP IDES, kontrolloni Michael Management Corporation shkëlqyer.

Instaluesi i frontit SAP dhe IDES qasje në SAP për praktikë

Hapi i parë është të shkarkoni skedarët përkatës, të cilët duhet të jenë një instalues ​​dhe një patch. Dosjet po marrin më shumë se 1 gigabajt hapësirë ​​në disk kur ngjeshen, prandaj sigurohuni që të keni hapësirë ​​të mjaftueshme dhe një lidhje mjaft të mirë para se të shkarkoni dhe instaloni.

Sapo të shkarkohet, filloni të hiqni skedarin duke klikuar me të djathtën në arkiv në skedarin e skedarit.

Zgjidhni dosjen në të cilën skedarët duhet të nxirren. Sigurohuni që të paktën 2 gigabajt hapësirë ​​në disk të jetë i disponueshëm për të nxjerrë të gjithë skedarët.

Arkivi i ngjeshur do të zgjasë pak kohë, pasi ka rreth 2 gigabajt të dhënash për të krijuar.

Filloni instaluesin SetupAll

Sapo arkivi të jetë tërësisht nxjerrë, lundroni në dosjen SAP install folder> PRES1> GUI> WINDOWS> WIN32> SetupAll.exe dhe ekzekutoni skedarin ekzekutues për të filluar instalimin SAP GUI 740.

Ndiqni instruksionet e magjistarit të instaluesit

Instaluesi i instaluesit SAP GUI do t'ju udhëheqë përmes instalimit. Filloni duke klikuar në vijim.

Ekrani i dytë do t'ju lejojë të zgjidhni cilat përbërës duhet të instalohen. Sigurohuni që të zgjidhni SAP GUI për Windows 7.40 dhe ikonën e instalimit të SAP GUI desktop / shkurtesat.

Sigurohuni që hapësira në disk të përmendur në instaluesin të jetë e disponueshme në disk.

Pas kësaj, zgjidhni një dosje instalimi, e cila është skedari i dosjeve programore default. Është e nevojshme që të ketë të paktën një gigabyte hapësirë ​​të lirë dhe ndoshta më shumë në varësi të opsioneve të zgjedhura në magjistar.

Një tjetër ekran do të kërkojë drejtimin e instalimit netweaver, mund të lihet si parazgjedhje.

Dhe e njëjta do të kërkohet për instalimin e Business Explorer.

Komponentët GUI të GUI do të instalohen në kompjuterin tuaj, operacion që mund të marrë disa kohë, në varësi të aftësive të kompjuterit.

Sapo instalimi të përfundojë, megjithatë, mos filloni menjëherë me SAP, dhe mos harroni së pari të instaloni patchin më të fundit për versionin GUI.

Përsëriteni punën me skedar patch

Operacionet e njëjta duhet të ndiqen në mënyrë që të instaloni patchin e SAP që korrespondon me versionin GUI. Megjithatë, madhësia e skedarit është shumë më e vogël, me 152MB për arkivin. Filloni duke unzipping skedarin e ngjeshur në kompjuter.

Dosja e patch-it do të përfshijë vetëm një skedë të ekzekutueshme, që mund të ekzekutohet drejtpërdrejt.

Rinisni kompjuterin

Sapo instalimi i patch-it të përfundojë, do t'ju kërkojë të ristartoni kompjuterin tuaj përpara se të filloni me fillimin e programit SAP.

Instaluesi i GUI GUI përfshin një lidhje për të ristartuar kompjuterin, i cili mund të përdoret në vend të opsionit të rindërtimit të menysë së energjisë të WIndows.

Filloni identifikimin SAP

Kthehu në desktop pas instalimit të SAP GUI 740 dhe rindezjes së kompjuterit, ikona e SAP Logon duhet të jetë e disponueshme në desktop.

Tani mund të hapni ndërfaqen SAP 740 GUI, të shtoni server në SAP 740 dhe të filloni një sesion të ri SAP.

Nëse keni nevojë për një sistem SAP për gjykimin ose trajnimin tuaj dhe për të pasur trajnime të shkëlqyera, shihni më poshtë për një qasje në një mjedis të Michael Management Corporation. Qasja e SAP-it mund të fitohet për aq sa 99 $ / muaj, dhe ata punojnë shumë.

Ju nuk do të jeni në gjendje të gjeni një qasje të lirë të SAP server për praktikë, pasi ajo nuk ekziston por ju mund të marrësh me qira një në linkun e poshtëm për aq kohë sa të nevojitet.

Instaluesi i frontit SAP dhe IDES qasje në SAP për praktikë

Instalimi i videos SAP GUI

Comments (0)

Lini një koment