Shfaqni emrat teknik në SAP

Shfaqni emrat teknik në SAP [Shqiptar]

Si të shfaqni kodet e transaksioneve në menunë SAP

Me pak fjalë: në menunë Shtesat dhe Cilësimet, kontrolloni kutinë "Display Technical Names", kjo do të tregojë kodet e transaksionit pranë transaksionit në SAP Easy Access.

Sheno kodin e transaksionit në menunë SAP

Duhet të shikoni për transaksionet në menunë e përdoruesit të SAP mund të duket e komplikuar, veçanërisht pasi kërkimi nuk është gjithmonë i suksesshëm nganjëherë çon në gabime ndërfaqeje.

SAP tregojnë kodet e transaksioneve

Megjithatë, marrja e SAP për të treguar kodet e transaksioneve / emrat teknikë pranë emrave të transaksionit mund të jenë shumë të dobishme dhe është një mjedis i thjeshtë për t'u aktivizuar.

Në ekranin kryesor të SAP, hapni menunë Shtesat> Cilësimet.

Shpejtësia e tastierës Shift + F9 gjithashtu hap këtë menyrë ku mund të kemi kodin e transaksionit të ekranit SAP.

Si të aktivizoni emrat teknik në SAP

Këtu, kontrolloni kutinë Shfaqni emrat teknik për të treguar kodet e transaksioneve në menunë SAP ose hiqni atë për t'i fshehur ato dhe për të shpëtuar ndryshimin.

Dhe kjo është ajo, kodet e transaksionit tani shfaqen menjëherë pranë emrave të transaksioneve.

Në menunë Easy Access, ju tani keni tcodes SAP me përshkrim.

Si të tregoni emra teknikë në PSA

Kemi SAP të tregojnë emra teknikë është një mashtrim shumë i lehtë, pasi emrat teknik të ekranit në PSA janë vetëm një kuti kontrolli larg.

Si të aktivizoni emrat teknik në SAP

Emrat teknikë të SAP janë kodet e transaksionit, që duhet të përdoren për qasje të drejtpërdrejtë në një transaksion, qoftë nga menyja e përdoruesit të SAP, ose direkt nga një transaksion.

Për të marrë emrat teknik të paraqitjes SAP, thjesht aktivizoni kodin përkatës të transaksioneve të shfaqjes së opsioneve në menunë SAP, të arritshme me SHIFT + F9.

Shfaqni emrat teknikë në menunë SAP

Pasi të keni kontrolluar se si të shikoni emrat teknik në SAP, ose si të tregoni kodet e transaksionit në PSA, e cila është e njëjta gjë, do të merrni për të shfaqur emrat e fushave teknike në SAP.

Pas gjetjes se si të tregoni tcodes në menunë SAP, thjesht shkoni për të parë kodet e transaksioneve të qasjes SAP lehtë me tcodes mëposhtme:

SAP Easy Access tcode është SE41,

Kodi i menysë i SAP përdoruesit është SMEN.

Zgjidhja do të bëjë gjithashtu që favoritët e SAP-it të tregojnë kodin e transaksionit, i cili do të jetë mjaft i dobishëm për të ndarë shpejt një transaksion me një koleg.

Duke shfaqur kodet e transaksionit gjithashtu do të bëjnë screenshotet tuaj më kuptimplotë, pasi që të dyja kodin e transaksionit dhe përshkrimin e emrit të transaksionit do të shfaqen, do të jetë më e kuptueshme.

Hyrja në SAP HANA për Jo-Techies në video

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment