Mesazhi i gabimit M7001 Tabela e kontrollit Hyrja T159L nuk ekziston

Mesazhi i gabimit M7001 Tabela e kontrollit Hyrja T159L nuk ekziston [Shqiptar]

Fabrika e gabimit në marrjen e mallrave nuk ekziston

Gjatë marrjes në dorëzim të Mallrave në kodet e transaksioneve SAP MIGO mund të ndodhë që uzina nuk është përcaktuar për menaxhimin e inventarit, duke hedhur kështu një gabim tabela e kontrollit M7001 shënimi T159L nuk ekziston, pasi të keni krijuar një faturë të furnizuesit SAP për pranimin e mallrave si pjesë e procesit të blerjes së pagave në prokurimin operacional.

Trajnimi online i Prokurimit Operacional

Ndryshimi i parametrave të bimëve që rregullojnë transaksionin

Për të zgjidhur gabimin M7001, filloni duke hapur transaksionin personalizues SPRO dhe shkoni te menaxhimi i materialeve SAP> menaxhimi i inventarit dhe inventari fizik> parametrat e bimëve.

Hapni transaksionin për të vendosur fabrikën për marrjen e mallrave.

Në pamjen e ndryshimit "Rregullimet e përgjithshme të bimëve në menaxhimin e inventarit" përmbledhje transaksioni, klikoni në butonin e ri të hyrjeve për të shtuar një hyrje për uzinën në të cilën do të ndodhë fizikisht marrja e mallit, pasi nuk ka krijuar asnjë hyrje ende në atë tabelë T159L.

Ju gjithashtu thjesht mund të zgjidhni një fabrikë ekzistuese që është e ngjashme me atë që dëshironi të vendosni, dhe klikoni në butonin kopjues për të kopjuar cilësimet nga ajo bimë tjetër në shënimet e reja për cilësimet e bimëve në menaxhimin e inventarit.

Gabim Tabela e kontrollit T159L: hyrja nuk ekziston

Krijimi i parametrave të bimëve në transaksion

Nëse keni zgjedhur të kopjoni një fabrikë ekzistuese, atëherë shumica e fushave do të jenë parapërgatitur për ju.

E tëra çfarë ju duhet të bëni, është të vendosni kodin e bimës së re, për të cilën do të krijoni cilësimet e bimëve në menaxhimin e inventarit, dhe sigurohuni që cilësimet e ndryshme të jenë të sakta, siç janë ditët për lejet e levizjeve, ose periudha e mbajtjes.

Pasi të keni mbaruar, klikoni mbi ruajtjen ose trokitni lehtë mbi enter për të vazhduar krijimin.

Tabela e cilësimeve të bimëve do të jetë azhurnuar, dhe tani duhet të përmbajë një hyrje për bimën që fillimisht ishte në gabim.

Hapi tjetër është të ruani shënimet në tabelën rregulluese T159L, për të cilën një shpejtë për personalizimin e kërkesës do të shfaqet dhe do të kërkojë të zgjedhni një kërkesë për t'u përdorur me atë ndryshim.

Pas kësaj, ju mund të vazhdoni me krijimin e pranimit të mallit tuaj, dhe të përfundoni operacionet tuaja të prokurimit operacional, siç është krijimi i një fature furnizuesi që lidhet me marrjen e mallit.

Si të krijoni pranimin e mallrave në SAP: MIGO, MB1C, MB03
Trajnimi online i Prokurimit Operacional

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment