Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

SAP Si të zgjidhen gabimet Tabelat TCURM dhe T001W janë në kundërshtim

SAP Si të zgjidhen gabimet Tabelat TCURM dhe T001W janë në kundërshtim [Shqiptar]

Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

Kur ballafaqohet me gabimin PSA M3820 Tabelat TCURM dhe T001W janë në kundërshtim; kontaktoni administratorin e sistemeve tuaja, me gjasë gjatë krijimit të materialit në MM01, çështja ka më shumë të ngjarë që fabrika nuk është caktuar në kodin e kompanisë.

Siç përshkruhet në Asistentin e Performancës, hapi i parë është kontrollimi i caktimit të bimëve në kodin e kompanisë.

Në SPRO, gjeni Ndërmarrjet Struktura> Caktimi> Logjistika Të përgjithshme> Caktoni centralin në kodin e kompanisë

Pasi të jeni në transaksion, krijoni një hyrje të re:

Shtoni vlerat e nevojshme domethënë, centralin dhe kodin e kompanisë:

Një kërkesë për përshtatje do të jetë e nevojshme për të vazhduar:

Dhe kjo eshte ! Tani krijimi i materialit mund të vazhdojë.

Tabelat TCURM dhe T001W janë në kundërshtim

Kur bëhet gabimi Tabelat TCURM dhe T001W janë në kundërshtim; njoftoni administratorin e sistemit tuaj, thjesht zgjidheni duke shkuar tek transaksioni i personalizimit SPRO> Struktura e Ndërmarrjeve> Caktimi> Logjistika Të përgjithshme> Caktoni centralin në kodin e kompanisë dhe shtoni një hyrje për kodin e fabrikës dhe kompanisë që janë duke u përballur me çështjen Tabelat TCURM dhe T001W në kundërshtim ; njoftoni administratorin e sistemeve tuaja.

Tabelat TCURM dhe T001W janë në kundërshtim; njofto administratorin e sistemit tuaj

T001W në SAP

The T001W në SAP is the plant table in SAP, it contains all the plants defined on the current client.

Tabela e kodit të kompanisë në SAP

Tabela T001 është tabela e kodit të kompanisë në SAP, përmban të gjitha kodet e kompanisë të përcaktuara në klientin aktual dhe i takon modulit të kontabilitetit financiar FI.

Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

Artikuj të ngjashëm

Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

koments (9)

Curtis Sullivan, 2018-08-19
偉大的故事,感謝分享
Louis Phillips, 2018-08-19
Bună ziua, v-am văzut articolul și mi-a ajutat să-mi rezolv problema, multumesc mult
Sarah Davis, 2018-08-19
To działało dobrze dla mnie, nie trzeba szukać dalej
Ginovateas, 2018-08-19
はい、それは私が必要なものです
Ebratech, 2018-08-19
Ich werde es jetzt versuchen, danke fürs Teilen
Staritasic, 2018-08-19
您好,我看到了您的文章,它幫助我解決了我的問題,非常感謝
Landani7, 2018-08-19
Men nimani izlayotgan bo'lsam, mukammal
Albinantip, 2018-08-19
Wow, det är verkligen så enkelt, kommer att försöka det just nu
mumusattyt, 2018-08-19
ਜਾਣਕਾਰੀ ਦਾ ਬਹੁਤ ਵੱਡਾ ਭਾਗ, ਸ਼ੇਅਰਿੰਗ ਲਈ ਧੰਨਵਾਦ

Lini një koment

Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 
Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP MM - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë