Mesazhi V1762 mirëmbajë bimë për zonën e shitjeve

Mesazhi V1762 mirëmbajë bimë për zonën e shitjeve [Shqiptar]

Gabimi i porosisë së blerjes mirëmbajnë bimën për zonën e shitjeve

Ndërsa krijoni një urdhër blerjeje të SAP, është e nevojshme që bima në të cilën do të bëhet porosia e blerjes SAP për zonën përkatëse të shitjeve, pasi këto dy njësi themelore organizative nuk janë të lidhura domosdoshmërisht.

Ky personalizim do të ndodhë në transaksionin personalizues SPRO, dhe është i domosdoshëm për të kryer prokurimin operacional si pjesë e procesit të blerjes së planit.

Mesazhi i gabimit V1762

Kur merrni mesazhin e gabimit V1762 mirëmbajtni bimën për zonën e shitjeve, përfundimisht gjatë krijimit të urdhrit të blerjes, është e nevojshme të përcaktoni të dhëna transporti për bimët për të zgjidhur atë çështje, siç shpjegohet në përshkrimin e mesazhit të gabimit.

Kjo bëhet duke hyrë në një organizatë shitje, një kanal shpërndarjeje dhe një ndarje për kodin e dhënë të impiantit të faturimit interkompanian.

Përshtatje për të përcaktuar të dhënat e transportit për bimët

Hapni transaksionin SPRO, dhe lundroni në transaksionin e mëposhtëm: Menaxhimi i materialeve SAP> blerja> marrëveshja e planifikimit> caktoni marrëveshjen e planifikimit të transportit të aksioneve> përcaktoni të dhënat e transportit.

Pasi të keni gjetur transaksionin, hapeni atë për të vazhduar.

Shtoni të dhëna për transportin e bimëve

Hapi i parë, nëse nuk është bërë tashmë, do të jetë shtimi i emrit të bimëve në listën e zonave të mundshme të transportit për porosinë e transportit.

Nëse bima nuk është e disponueshme në tabelë, klikoni në butonin modifiko për të shtuar një hyrje të re.

Shtoni impiantin për të cilin dëshironi të krijoni të dhënat e shitjeve dhe vazhdoni duke e zgjedhur atë.

Shtoni të dhëna për transportin e zonës së shitjeve për bimët

Pastaj do të keni akses në detajet e rendit të transportit, në të cilin hapi i parë është të zgjidhni numrin e klientit.

Nëse nuk e dini numrin e klientit, shtypni tastin F4 për të marrë një përmbledhje të të gjithë klientëve të disponueshëm.

Pasi të jetë regjistruar numri i klientit të bimëve, vendosni njësinë organizative të zonës së shitjeve së bashku me kanalin e shpërndarjes për të cilin uzina duhet të përcaktohet si e hapur për transportim.

Ndarja gjithashtu do të jetë e nevojshme për të përfunduar procesin dhe hapjen e uzinës në zonën e shitjeve për transportim.

Pastaj mund të vazhdoni duke kursyer të dhënat e futura në transaksion.

Një shpejtë për të personalizuar kërkesën do të shfaqet për të përfunduar operacionin, pas asaj që ju do të jeni në gjendje të vazhdoni me krijimin e urdhrit të blerjes SAP.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment