Interval nuk ekziston për objektin RF_BELEG

Interval nuk ekziston për objektin RF_BELEG [Shqiptar]

Interval nuk ekziston për objektin

Për të zgjidhur gabimin Intervali NR751 nuk ekziston për objektin, thjesht krijoni numrin e kërkuar të numrit në transaksion Mirëmbajtja varg FBN1: dokument kontabël.

Pasi të jetë krijuar në sistem sistemi i intervalit të numrit që korrespondon me kodin e kompanisë, është e mundur të vazhdohet me porosinë e blerjes së mallit.

Për të krijuar porosinë e blerjes është e domosdoshme një interval me varg numëresh, i cili duhet të dijë numrin që mund të përdorë për të krijuar dokumentin tjetër.

Gabimi i faturimit: Për objektin RV_BELEG, intervali i intervalit të numrit nuk ekziston
Për objektin RV_BELEG Intervali i numrit të intervalit nuk ekziston
Nuk mungon asnjë varg
Për objektin RF_BELEG 1000 shkalla e intervalit të numrit 01 bën
Gabim NR751 në SAP

Numri i mesazhit NR751

Numri i mesazhit të gabimit NR751 nuk ekziston për objektin RF_BELEG është si vijon:

Diagnoza: tabela e bazës së të dhënave NRIV ka klasën e dorëzimit C, p.sh. cilësimet e parazgjedhur të SAP janë vetëm në 000 klient.

Procedura: krijoni intervalin e mungesës së numrit në përshtatje.

Kodi i transaksionit FBN1.

Krijo numrin e numrit në SAP

Për të krijuar një numër numrash që mungojnë, thjesht shkoni te transaksioni i dokumentit të kontabilitetit të mirëmbajtjes së vargut FBN1.

Në atë transaksion, njësia organizative kryesore është kodi i kompanisë, në të cilin do të përcaktohen disa vargjeve të numrave, dhe disa prej tyre janë të detyrueshëm të jenë në gjendje të krijojnë dokumente në sistem dhe t'i caktojnë një numër identifikues unik.

Klikoni në sy për të parashikuar vargjet ekzistuese të numrave, në stilolaps për të ndryshuar intervalet dhe në butonin e statusit për të ndryshuar statusin e rangjeve ekzistuese të numrave.

Krijimi i një numri të dokumenteve në SAP

Një herë në tabelën e intervalit, disa opsione janë në dispozicion me ikonat më të larta mbi tabelën: shtoni një numër të ri numrash, fshini një numër numrash ekzistuese, zgjidhni të gjitha sferat e numrave ose shmangni tabelën e tërë.

Gjithashtu është e mundur të modifikohet një interval ekzistues thjesht duke e përditësuar atë në tabelë.

Shtimi i një numri të ri fillon duke klikuar në butonin përkatës, në mënyrë që të shtoni një rresht të ri në tryezë.

Numri dhe viti janë shumë të rëndësishëm, pasi numri duhet të përcaktohet për llojin e objektit dhe viti do të përcaktojë se kur do të përdoret numri i numrit, qoftë gjatë vitit kalendarik të dhënë, ose për të gjitha vitet, nëse futet viti 9999 .

Numri fillestar, i cili mund të jetë deri në 20 shkronja, do të jetë numri i parë i dhënë në dokumentin e parë të atij lloji të krijuar gjatë vitit kalendarik të zgjedhur.

Numri maksimal do të gjenerojë një gabim kur dokumenti i mëparshëm i krijuar tashmë e ka caktuar atë numër dhe numri maksimal është arritur.

Prandaj, zgjidhni intervalet tuaja si pasojë, pasi është e rëndësishme që të gjitha dokumentet e vitit mund të krijohen dhe secili prej tyre mund të marrë një numër unik të gjeneruar nga sistemi në intervalin e dhënë.

Numri i dokumentit SAP range table

Shkallët e numrave ruhen në intervalin e intervaleve të numrave të katrorëve të NRIV, ku ato ruhen me numrin kryesor të çelësit dhe vitin kalendarik.

Gama e numrit për llojin e dokumentit në SAP

Llojet e dokumenteve janë përcaktuar në transaksionin OBA7, dhe tabelën përkatëse T003. Rruga në SPRO IMG është kontabiliteti financiar> cilësimet globale të kontabilitetit financiar> dokument> llojet e dokumenteve> përcaktojnë llojet e dokumenteve për shikimin e hyrjes.

Një varg numër është caktuar për një lloj dokumenti, me objektin RF_BELEG.

Numrat e llojeve të dokumenteve të caktuara duhet të shkojnë nga 01 në 90, në varësi të objektit të saktë.

Llojet e dokumenteve dhe objektet e numrit të numrave në GL të ri

Hyrja në SAP HANA për Jo-Techies në video

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment