Si për të zgjidhur PSA Blerja organizatë jo përgjegjës për bimore

Si për të zgjidhur PSA Blerja organizatë jo përgjegjës për bimore [Shqiptar]

Kur përballet me gabimin Organizata Blerja e SAP nuk është përgjegjëse për impiantet gjatë krijimit të një Regjistrimi të Informacionit të Blerjes (PIR), kauza rrënjësore ka të ngjarë shumë të thjeshtë: organizata blerëse nuk është përcaktuar për uzinën.

Siç përshkruhet në Asistentin e Performancës, disa përshtatje duhet të mungojnë nëse vlerat e përdorura janë të sakta, natyrisht, meqë mund të jetë që përdoren vlerat e gabuara.

Në transaksionin SPRO, gjeni Ndërmarrja Struktura> Caktimi> Menaxhimi i Materialeve> Caktoni organizatën blerëse për të mbjellë

Këtu, shtoni një hyrje me organizatën e kërkuar blerëse dhe Bimëve.

Zgjidh një kërkesë customizing

Dhe hyrja e re tani duhet të jetë atje, prandaj nuk ka më këtë çështje gjatë krijimit të një PIR

Hyrja në SAP HANA për Jo-Techies në video

Artikuj të ngjashëm


Comments (5)

April Butler, 2018-08-19
Niesamowite, teraz moja kolej, by spróbować!
Nathan Cox, 2018-08-19
Então é assim que fazemos, ótimo saber
Debra Hall, 2018-08-19
Wow, nó thực sự đơn giản, sẽ thử ngay bây giờ
Heather Evans, 2018-08-19
Nie wiem, jak ci dziękować, ale to jest czysty geniusz, dzięki
alvillar8, 2018-08-19
نمی دانم چگونه از شما متشکرم، اما این نابغه خالص است، با تشکر

Lini një koment