Pehea e hoʻololi ai i ka hua'ōlelo ma ka SAP?

Nui nāʻano e hoʻololi i kāu'ōlelo hoʻohana i ka SAP: ma mua o ka hoʻokomo 'ana, ma o ka hoʻohana' ana i ka 'ōlelo koho hou,


Pehea e hoʻololi ai i ka hua'ōleloʻikepili ma SAP

Nui nāʻano e hoʻololi i kāu'ōlelo hoʻohana i ka SAP:

  • ma mua o ka hoʻokomo 'ana, ma o ka hoʻohana' ana i ka 'ōlelo koho hou,
  • ma hope o ke komoʻana, ma ka heleʻana i kahi mea hoʻohana pūnaewele,
  • ma waho o ke kikowaena, me ka hoʻoponopono pūnaewele hōʻano hou.

Eʻike i lalo nei pehea e hoʻohana ai i kēia mau koho'ē aʻe e hoʻololi i kāu hua'ōlelo ma SAP.

Hoʻonohonoho hou i ka mea hoʻohana i ka mea hoʻohana ma SAP IT Answers -ʻIkeʻikeʻike

Hoʻoponopono ka SAP i mua o kaʻike

ʻO ke ala maʻalahi loa e hoʻololi i ka mea hua'ōlelo SAP ma mua o ka komo, hoʻokahi manawa ma ka SAP GUI. E koho i kaʻoki ke komo, e kākau i loko o ka inoa inoa, ka hua'ōlelo pololei, a kaomi i ka koho koho hou e hiki mai ana ma luna o ka maka.

Ma ka hanaʻana pēlā, e hōʻikeʻia kahi pop-up koho hōʻoia, e hoʻolaha ana i ka hāʻawiʻana o ka'ōlelo kūpono pololei ma ka māmala'ōlelo'ōlelo SAP GUI.

E kākau i loko o ka hua'ōlelo hou e pono e hoʻohanaʻia, ae hōʻoia i ke komoʻana i kēlā hua'ōlelo hoʻokahi i ka lua.

E makaʻala, hikiʻole ke hōʻike i ka hua'ōlelo i kēia manawa e hoʻokomoʻia, a hoʻokūpaʻaʻia, no laila he mea nui e hōʻoia i ka hoʻohanaʻia o ka'ōkuhi papawahie pono, aʻaʻole hoʻi i hoʻokahuaʻia ke kī laka o kahi kī, ma mua o ka mea i manaʻoʻia e komo.

Ma hope o ka hoʻololiʻana o ka hua'ōlelo, e hōʻikeʻia kahi lekaʻikepili i ka pā kau o ka  Pūnaewele SAP   GUI, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka holomua o ka hua'ōlelo o ka hua'ōlelo SAP. E hoʻokomo ponoʻia ka mea hoʻohana ma ka hoʻohanaʻana i ka hua'ōlelo hou, a hiki ke hoʻohanaʻia no nā loli hou, ma hope o ka pauʻana o ka hālāwai o kēia manawa.

Hoʻololi i kāu'ōlelo (SAP Library Ke hoʻomakaʻana Me ka hoʻohanaʻana i ka SAP

Hoʻoponopono ka SAP ma hope o kaʻike

ʻO kekahi mea'ē aʻe paha, e hoʻololi i ka hua'ōlelo ma hope o ka komoʻana i loko, ma ka heleʻana i ka menu SAP GUI hou> pūnaewele>ʻikepili hoʻohana.

Eʻike i kēia koho e hiki ai i kāuʻikepili hoʻohana pono'ī, a laila e komo pū me ka hiki ke hoʻololi i ka hua'ōlelo SAP.

I kahi manawa e mālama ai i ke kūkākūkā o ka mea hoʻohana pūnaewele, e kaomi wale i ka koho koho i loaʻa ma kaʻaoʻao kiʻekiʻe o ka nānāʻana i kaʻikepili hoʻohana pūnaewele.

Inā ua hoʻololi'ēʻoe i kāu hua'ōlelo i kēlā lā,ʻaʻole hiki iā ia ke hoʻololi hou, no ka mea,ʻo ka hoʻololiʻana i kahi hua'ōlelo SAP wale nō i ka la hoʻokahi.

I kēlā hihia, e hōʻikeʻia ka manaʻo hemahema ma ka pā kuhi hoʻolaha, ma lalo o ka'ulawa SAP GUI.

Ināʻole, hiki mai kahi pop-up, e noi ana iāʻoe e komo i ka'ōlelo kahiko, ka hua'ōlelo hou, a me ka hoʻopaʻaʻana i ka hua'ōlelo hou, ma hope o ka hanaʻana o ka SAP i ka hoʻohanaʻana i ka hua'ōlelo.

Hoʻololi i ka hua'ōlelo SAP HANA Studio Kau i ka Māka

Hiki iāʻoe ke hoʻololi i kāu hua'ōlelo i hoʻokahi wale nō lā i ka lā

Inā ua hoʻololi kokeʻia ka hua'ōlelo o ka mea hoʻohana i ka lā hoʻokahi,ʻaʻole hiki ke hoʻololi houʻia ia me ka lima.

I kēlā hihia, e hōʻikeʻia kahi helu o ka memo malia 00180: ua ho'āʻo e hoʻololi hou i kāu'ōlelo. Hiki i kēia ke hana hoʻokahi wale nō i hoʻokahi lā. E kali a hiki i ka lāʻapōpō ma mua o kāu hoʻololi i kāu hua'ōlelo aiʻole eʻae i kāu luna hoʻoponopono.

No ka hoʻololiʻana, aiaʻelua wale nō hoʻololi, e kali i ka lā aʻe a ho'āʻo hou a laila, a hoʻololi paha i ka luna hoʻoponopono pūnaewele. E hiki iā ia ke hoʻokumu i kahi hua'ōlelo hou, aʻo ka hua'ōlelo hou e hoʻounaʻia e ka leka uila i ka mea hoʻohana, a hiki iā ia ke hoʻopaʻa i ka pūnaewele a hoʻololi hou ia ma hope.

SAP Message 180 Class 00 Hiki iāʻoe ke hoʻololi i kāu'ōlelo wale nō i hoʻokahi manawa wale nō

Hoʻomaka ka helu SAP pūnaewele

ʻO ke koho hope loa, ke laka ʻia i waho o ka ʻōnaehana SAP, no ka laʻana ma hope o ka hoʻāʻo ʻana i nā manawa he nui e hoʻololi i ka ʻōlelo huna ʻo SAP, a i ʻole i komo pinepine i ka ʻōlelo huna a ua laka ʻia i waho o ka ʻōnaehana SAP, me ka ʻōlelo huna ʻōlelo huna ʻAʻole hiki i ka logon ke nui nā hoʻāʻo maikaʻi ʻole, ʻo ka hopena wale nō ke noi ʻana i kahi ʻōlelo huna ʻo SAP e hoʻonohonoho hou iā ʻoe iho i ka luna hoʻomalu o ka ʻōnaehana.

Kaukaʻi ʻia i ka mea i hoʻonohonoho ʻia e nā luna ʻōnaehana, hiki ke kiʻi ʻia kahi ʻōlelo huna ʻo SAP iā ʻoe iho i loko o kāu hui. Inā ʻaʻole ia ka hihia, eia nō naʻe, hiki i nā luna ʻōnaehana ke hoʻonohonoho hou i kāu ʻōlelo huna ma kou inoa, a e hoʻouna ʻia kahi ʻōlelo huna iā ʻoe e ka leka uila, e ʻae iā ʻoe e logon me kāu mea hoʻohana, a e hoʻololi i ka ʻōlelo huna e ʻoe iho. e hoʻohana ana i nā kaʻina hana i hāʻawi ʻia.

ʻAʻole i loaʻa ka ʻōlelo huna ʻo SAP ka lawelawe pilikino iā ʻoe iho, kaukaʻi ʻia i ka mea a kāu ʻoihana e hoʻonohonoho ai nāu. I kēlā me kēia hihia, ʻaʻole mālama ʻia e SAP, akā ma o nā luna o kāu ʻōnaehana.

Kāhua SAP Kūkulu Hua'ōlelo Pūnaewele hou | Kōkua Kuhi Manawa.

Ua Nīnau Pinepineʻia Nā Nīnau

Hiki paha ke hoʻololi i ka'ōlelo huna SAP Mea hoʻohana ma hope o ke kau inoa?
ʻAe, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka'ōlelo huna ma hope o ka hoʻopaʻaʻana i ka mea e hele ana i ka papa inoaʻo Gui E nānā i kēia koho e komo i kāuʻikepili pono'ī, me ka hiki ke hoʻololi i ka SAP password password.
He aha nā ala e hoʻololi ai i kāu'ōlelo huna i loko o SAP?
Ke hoʻololi nei i ka hua'ōlelo hoʻohana i loko o SAP hiki ke hana ma o ka papa inoa inoa
Hiki iāʻoe ke hoʻololi i kāu SAP password password ināʻaʻoleʻoe e pili i kaʻoihanaʻoihana pūnaewele?
ʻO nā hoʻololi o ka password i loko o SAP e koi paha i kahi pilina VPN i kaʻoihanaʻoihana pūnaewele, e pili ana i nā hoʻonohonoho palekana o ka'ōnaehana.

Hoʻoiho i ka Lapa Pūnaewele Palapala SAP i ke wikiō


Yoann Bierling
E pili ana i ka mea kākau - Yoann Bierling
ʻO Ennn Bierling kahi pūnaewele pūnaewele pūnaewele a me ke kūleʻa e pili ana i ka honua a me ka hanaʻole ma kaʻike. Makemake e pili ana i nā mea hoʻonaninani a me nā hui e hoʻomaka ai i ka wā kamepiula, ke alakaʻiʻia neiʻo ia e hoʻopuka i ka hopena i ka hana hoʻonaʻauao.




Nā pane (1)

 2021-12-16 -  SAP gestión proyectos
Hoihoi! Loaʻa i nā hopena o nā pilikia maʻamau i nā pilikia maʻamau o kēia mau hiʻohiʻona e pono loa ia. Mahalo no ka kaʻana. Aloha!

E waiho i kahi manaʻo