Qendra e fitimit nuk ekziston për datën SAP

Qendra e fitimit nuk ekziston për datën SAP [Shqiptar]

Krijo qendrën e fitimit në SAP

Ndërkohë që krijoni një Qendër të Kostove në PSA, çështja KM701 Qendra e Fitimit nuk ekziston mund të lindë apo thjesht, shikoni se si të krijoni një Qendër Fitimi? Ose duke u përpjekur të përdorësh një Qendër Fitimi joaktive, por marrja e gabimit KM738 Qendra e fitimit ruhet në statusin joaktive (shih më poshtë për këtë gabim të fundit)?

Nëse përballet me çështjen KM701 Qendra e Fitimit nuk ekziston, Asistenti i Performancës jep një lidhje të drejtpërdrejtë me transaksionin

Përndryshe, është e mundur të shkosh në kodin e transaksionit KE51 ose, në menunë SAP, të shkosh tek Kontabiliteti> Kontrolli> Kontabiliteti i Qendrës së Fitimit> Të Dhënat Master> Qendra e Fitimit> Përpunimi Individual> KE51 Krijo

Në ekranin kryesor, futni kodin e kërkuar të Qendrës së Fitimit, zonën përkatëse të Kontrollit dhe shtypni hyrjen ose kopjoni nga një Qendër Fitimi ekzistuese

Qendra e fitimit nuk gjendet në zonën e kontrollit

Të dhënat themelore kanë nevojë për një periudhë (nga kur duhet të jetë e vlefshme kur ajo duhet të jetë e pavlefshme, data e fundit duhet të jetë përgjithmonë), një emër, një person përgjegjës dhe një Grup Profit Center, që do të zgjidhet nga hierarkia e Qendrës së Fitimit.

Ruaj atë dhe do të shfaqet kuti informacioni në vijim, duke thënë se Qendra e Fitimit është krijuar, por aktualisht është joaktive

Shih përshkrimin e këtij mesazhi informacioni. Qendra Fitimi është joaktive dhe duhet të aktivizohet.

Hapni Qendrën përfituese përkatëse në KE52 dhe klikoni në ikonën Aktivizo:

Qendra e fitimit duhet të ishte ruajtur dhe tani është gati të përdoret për një Qendër Kostoje.

Hyrja në SAP HANA për Jo-Techies në video

Artikuj të ngjashëm


Comments (7)

Florence Maxwell, 2018-08-19
ดีนั่นคือสิ่งที่ฉันกำลังมองหาตอนนี้ฉันพร้อมแล้ว
Roy Hernandez, 2018-08-19
Thông tin tuyệt vời, cảm ơn bạn đã chia sẻ
Joyouiley, 2018-08-19
私は今すぐそれを試してみましょう、共有のおかげで
Actuating, 2018-08-19
Genau das, was ich gesucht habe, perfekt
aubiV, 2018-08-19
Bu men uchun yaxshi ishlagan, boshqa hech qanday qarashga hojat yo'q
lovlaus0, 2018-08-19
ਗ੍ਰੇਟ ਸਾਈਟ, ਕਿਰਪਾ ਕਰਕੇ ਜਾਰੀ ਰੱਖੋ
hazmac5, 2018-08-19
Wow, see on tõesti nii lihtne, proovib seda kohe

Lini një koment