Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

Ku ruhet skedari saplogon.ini në Windows 10?

Ku ruhet skedari saplogon.ini në Windows 10? [Shqiptar]

Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

Vendndodhja e skedës së hyrjes SAP në Windows 10

Mënyra më e lehtë për të rifreskuar listën e serverit tuaj është që të kërkoni që projekti ose një koleg të ju ofrojnë listën e serverëve.

Sapo të merrni listën e serverëve SAP, i cili do të jetë një skedar teksti i quajtur SAPLogon.ini, gjithçka duhet të shtoni server në SAP 740 ose të shtoni server në SAP 750 me një listë të plotë në vend që t'i shtoni ato një nga një, është që ngjitur këtë skedar në vendndodhjen e duhur të skedarit të konfigurimit SAP Hana siç tregohet më poshtë.

Në ndërfaqen SAP 750 GUI, saplogon.ini është zëvendësuar nga një skedar XML i quajtur SAPUILandscape.xml i cili shërben për të njëjtin qëllim, dhe ruhet në të njëjtin dosje.

Duke vepruar kështu, të gjithë ju duhet të bëni që të keni të gjitha Serverat SAP të listuara në SAP Logon juaj të përditësoni skedarin SAPlogon.ini.

Vendndodhja SAP GUI 750 saplogon.ini

Skedari ka të ngjarë të vendoset në dosjen më poshtë - mbani mend, në ndërfaqen SAP 750 GUI, skedari SAPLogon.ini është zëvendësuar nga një skedar XML i quajtur SAPUILandscape.xml:

C:\Users\[username]\AppData\Roaming\SAP\Common\saplogon.ini

Nëse nuk është kështu, këtu është se si të gjesh se cila dosje përdoret në kompjuterin tënd.

Në SAP Logon, shkoni tek Options ...

Në opsionet e SAP GUI, shkoni te Mundësitë e Identifikimit të SAP-it> Dosjet e Konfigurimit Lokal

Ju do të shihni aty ku ndodhet skedari juaj lokal i lidhjes saplogon.ini, por edhe skedarë të tjerë SAP: SAP Tree Structure file SapLogonTree.xml, skedari SAP Shortcut sapshortcut.ini, SAP Message Server skedar SAPMSG.INI dhe SAProuter SAPROUTE. INI

Hapni dosjen e dhënë me dritaren e Explorer dhe do ta shihni skedarin e listuar atje thjesht zëvendësoni atë (ose riemëroni atë për të mbajtur një kopje rezervë) duke ngjitur skedarin që ju është dhënë.

Ju gjithashtu mund ta hapni atë dhe ta redaktoni atë me dorë kjo është një mënyrë tjetër për të shtuar serverët SAP, nëse e dini se çfarë po bëni.

Skedari SAPlogon.ini nuk u gjet

Në rast se skedari SAPlogon.ini nuk gjendet në sistemin tuaj, sigurohuni që nuk ka skedarë të korruptuar në dispozicion. Pastaj, filloni zakonisht ndërfaqen SAP dhe rregulloni serverat në mënyrë që të krijoni një gjeneratë të re SAPlogon.ini.

Cila është përdorimi i saplogon.ini?

Skedari SAPlogon.ini përmban listën e serverëve që arrihen nga ndërfaqja GUI në qasjen e shpejtë, me adresën e serverëve dhe emrin e tyre lokal.

Vendndodhja SAP 740 saplogon.ini / SAP 750 vendndodhja SAPUILandscape.xml

Skedari SAPlogon.ini në përgjithësi është vendosur në direktorinë e përdoruesve në roaming, të vendosura në:

%APPDDATA%\Roaming\SAP\Common.

Shikoni më poshtë se si të gjeni skedarin SAPUILandscape.xml në instalimin SAP 750 GUI, pasi skedari SAPlogon.ini është zëvendësuar nga një skedar XML i quajtur SAPUILandscape.xml, i vendosur në të njëjtën dosje standarde të pajisjes SAP GUI:

Hyrja në SAP HANA për Jo-Techies në video

Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

Artikuj të ngjashëm


Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 

koments (11)

Bridget Hunt, 2018-08-19
Incrível, agora é a minha vez de tentar!
Amanda Wise, 2018-08-19
ขอบคุณที่เป็นประโยชน์
Jason Miller, 2018-08-19
Świetna informacja, dzięki za udostępnienie
Instonix, 2018-08-19
ありがとう、それは純粋な天才です、ありがとう
Kixitebreal, 2018-08-19
Exactement ce que je cherchais, parfait
Smughikite, 2018-08-19
很棒的網站,請繼續
DarthHippo, 2018-08-19
很棒的网站,请继续
dochrache, 2018-08-19
예, 그것이 내가 필요한 것입니다.
ceidwadwrZ, 2018-08-19
שלום, ראיתי את המאמר שלך וזה עזר לי לפתור את הבעיה שלי, תודה רבה
fascineH, 2018-08-19
Flott stykke informasjon, takk for deling
kuenlun6, 2018-08-19
Det fungerte bra for meg, ikke noe å se lenger

Lini një koment

Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
 
Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë
Trajnimi i SAP GUI - Trajnimet SAP S/4 HANA me gjykim të lirë