E hōʻoli i ka hewa SAP M8147 moʻoʻikepili helu no ka hiki ʻole ke komo

I ka wā e loaʻa ana ka loaʻa ʻana o nā huahana i ka hopena o ka hoʻokele lifecycle procurement, hiki paha i ka hopena ke hiki ʻole i ka helu loina.


E kūleʻa i ka loaʻa ʻana o nā huahana M8147

I ka wā e loaʻa ana ka loaʻa ʻana o nā huahana i ka hopena o ka hoʻokele lifecycle procurement, hiki paha i ka hopena ke hiki ʻole i ka helu loina.

Kuhi, hiki i kahi hapa o ka hoʻolālā ke kūʻai i ke kaʻina hana i ka hana i ka hana i hana ʻia i hiki ke maʻalahi ke hoʻopau ʻia me ka mālama pono o ka hoʻopili helu kaupaʻa. E ʻike ma lalo iho o kahi hele wāwae piha e hoʻonā i kēia hewa SAP.

Hoʻoholo ʻole ka waihona mo ka helu INT GBB ____ VAX 3100

1- E wehe i ke koho o ka hoʻoholo ʻana i ka moʻokāki

E wehe i ka hoʻopili pilikino SPRO, a hele i ka loiloi a me ka helu ʻana ma ka helu loiloi> hoʻoholo i ka hoʻoholo ʻana ma ka manaʻo no ka hoʻokele waiwai SAP.

Ma laila, ʻike ʻoe i nā hoʻoholo like ʻole o kēlā me kēia kālepa. ʻAʻole naʻe kēia i ka pā i kahi i hiki ai iā mākou ke hoʻokō i ka hoʻonohonoho hoʻonohonoho pono.

E wehe i kahi pakuhi kikoʻī, a hoʻokomo i ka pakuhi o nā moʻokāki i hiki ʻole ai ka hoʻoholo ʻana i ka mooolelo.

E ʻike ai i ka pakuhi o nā moʻokāki e hoʻohana ai, e kuhikuhi i ka leka kuhihewa i hana ʻia ma mua, ʻoiai ke hōʻike ʻia nei o ka pakuhi o nā moʻoʻōlelo no ka hoʻoweliweli ʻana.

2- E hoʻomoʻa i nā leka uila mālama mālama pono

I ka manawa ua wehe ʻia ke pakuhi kūpono o nā moʻokāki, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi laina hou ma ka papa.

E hoʻokomo i ka māhele loiloi kūpono, a me nā ʻikepili e koi no ka hoʻoholo ʻana ma mua o ka hoʻokō ʻana.

A laila, hoʻomau me ke mālama i ke komo hou i hana ʻia. E hōʻike ʻia kahi koi no ka noi ʻana i nā noi, e like me ka hana maʻamau me SAP.

Ma hope o kēlā mea, pono ke hoʻopau ʻia o kāu moʻokāki, a hiki iā ʻoe ke hoʻomau i ka hana ʻana i kahi kauoha kūʻai mai a i ʻole nā ​​lawelawe hoʻokele waiwai SAP.

Ua Nīnau Pinepineʻia Nā Nīnau

Pehea e hoʻoponopono pono ai i ka hewa SAP M8147?
I mea e hoʻonā ai i kēlā hewa, ponoʻoe e wehe i ka E wehewehe i kahi moʻokāki kālepa a hoʻonohonoho i nā pou moʻokalaleo. Ma hope o kēlā, hiki iāʻoe ke hoʻomau i ka hanaʻana i kahi kauoha kūʻai a iʻole i kekahi SAP ka hana hoʻokele waiwai.
Peheaʻoe e hoʻoponopono ai i ka hewa M8147 e pili ana i ka hoʻoholoʻana i ka hōʻike ma SAP?
E hoʻoponopono i ka hewa M8147 e pili ana i ka nānāʻana a hoʻoponopono i nā hoʻonohonoho loiloi moʻokāki ma ka waihona kālā kālā kālā.

Yoann Bierling
E pili ana i ka mea kākau - Yoann Bierling
ʻO Ennn Bierling kahi pūnaewele pūnaewele pūnaewele a me ke kūleʻa e pili ana i ka honua a me ka hanaʻole ma kaʻike. Makemake e pili ana i nā mea hoʻonaninani a me nā hui e hoʻomaka ai i ka wā kamepiula, ke alakaʻiʻia neiʻo ia e hoʻopuka i ka hopena i ka hana hoʻonaʻauao.




Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo