Nā Paʻi Online maikaʻi loa e lawe

Nā Paʻi Online maikaʻi loa e lawe


I ka hapa nui o nā papa o kēia mau lā, ʻaʻole i kiʻekiʻe ka mana nīnau e pili ana i ka papa inoa o nā paona e aʻo ʻia. ʻIke pinepine i nā helu ʻōpio, ʻike pinepine mākou i ke hoʻoiho ʻia ʻana e like me ka ʻae ʻana o nā haumāna i ka nīnau.

Akā ʻo ka ʻike a pehea a pehea e nīnau ai i nā nīnau akamai hiki ke lilo i waiwai ma ke ola a i ka wā e hoʻopiʻi ʻia ai me ke akamai, hiki iā ʻoe ke mālama kālā maoli.

  • I ka wā e hele aku ai kēia mau huakaʻi mokulele?
  • Ehia nā kālā e mālama ʻia ai e nā mea hoʻokele?
  • Hiki iaʻu ke loaʻa nā mea like no ka liʻiliʻi ma kahi hale kūʻai?

ʻO kēia nā nīnau a pau, inā noi i ka manawa kūpono, hiki ke hoʻopau i ka manawa a me kāu kālā.

Ua nīnau pinepine kekahi nīnau i kēia mau lā e kipi ana i ka hoʻonaʻauao - ʻo ia ke lawe nei i nā papa ma ka pūnaewele he pono ia?

Inā ʻoe e ʻimi nei i nā ala e kūkulu ai i kāu hoʻomau, kahi koho aʻoaʻo ʻole ʻana o ka nūnū, a i ʻole ke nānā wale nō e hana i ka hoʻomaikaʻi ʻana iā ʻoe iho, aia nā nui o nā papa ʻōlelo pūnaewele e koho, a nui nā kumu e pono ai ʻoe e nānā i loko o lākou.

Eia kā mākou ukana o nā papa pūnaewele maikaʻi loa e lawe, nāna lākou e hāʻawi iā lākou, a no ke aha e nānā ai iā lākou.

Nā papahana pūnaewele ERP

He manaʻo maikaʻi mau e kiʻi i kahi hōʻoia pūnaewele no ka mākau ERP e hiki ke hana mamao a loaʻa nā ʻoi aku nā ʻoi aku ka maikaʻi o nā hana a i ʻole e loaʻa ka hoʻolauna hana. ʻO kekahi o ke ala ʻoi loa e hiki ai ma laila e ukali nei i kahi  Ala aʻo   hoʻomaʻamaʻa SAP ERP e alakaʻi ai i kahi hōʻoia mea hoʻohana SAP.

Inā makemake ʻoe e hele i mua, nui nā papa ERP ma ka pūnaewele e hiki ai iā ʻoe āpau ke komo me kahi kau inoa makahiki, e ʻae iā ʻoe e lawe i nā papa ERP ma ka pūnaewele ke makemake ʻoe Inā ʻoe e hana, a ke mālama nei paha i kahi hoʻomaʻamaʻa no kahi ʻoihana, e hoʻopili mai iaʻu e kiʻi i kahi pūʻulu kūikawā e hoʻonui i kāu kime holoʻokoʻa me nā papa pūnaewele ERP a hōʻoia i nā poʻe āpau i kāu hui - a i ʻole e kiʻi i nā hoʻomaʻamaʻa aʻoaʻo a hoʻomaʻamaʻa pākahi paha.

ʻO kahi hoʻolālā hoʻolālā kumuwaiwai e hoʻohana ai (ERP) kahi polokalamu e hiki ai ke hoʻokele kālā, nā mea kūʻai aku, ka mea kālepa, ka hana a me nā limahana, a me nā limahana, a me nā limahana, a me nā limahana.

Hoʻohanaʻia nā'ōnaehana ERP e hoʻokele i nā kaʻina hana o kaʻoihana holoʻokoʻa, e hāʻawi ana i keʻano o keʻano o nā kumuwaiwai

ʻO ka loaʻaʻana o nā hōʻoia maikaʻi loaʻo Erp he pono no kēlā me kēiaʻoihana kūleʻa. No ka mea, e hiki iāʻoe ke hoʻokūkū a hoʻomaʻamaʻa i kāuʻoihana.

Pehea e kūkulu ai i kahi hoʻomaka - Udacity

ʻO ʻāpana ʻāpana a ʻAmelika Hui PūʻIa e kūkulu i kāu ʻoihana ponoʻī a e lilo iā ʻoe i puʻupuʻu ponoʻī. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hele i luna a ʻo kahi kumu kumu ʻole, akā, ʻo ia nō ka manaʻo o kēia papa e kōkua iā ʻoe e kūkulu.

Pehea e kūkulu ai i kahi hoʻomaka, he papa aʻoaʻo i lawe ʻia mai iā ʻoe ma o Udacity a aʻo ʻia e ka loea ʻo Silicon Valley ʻo Steve Blank, e hāʻawi iā ʻoe i nā ʻike i kahi ʻano hoʻomaka ʻana o nā pono hoʻomaka, mai nā kumukūʻai kūpono a kūhelu ʻole i ke kumukūʻai ʻoihana.

A inā e kūkulu ana ʻoe i kahi ʻoihana liʻiliʻi, mai poina e hana i kāu noiʻi ʻana i nā hopena ERP i kēlā me kēia ʻoihana liʻiliʻi.

Advanced SEO: Tactics a me Strategy - Udemy

ʻAʻole hiki i ka helu ʻana ke hoʻomaopopo no ka SEO hiki ʻole ke hoʻopoina i nā ʻoihana i kēia mau lā. ʻO ia ke kumu i kūpono ai kēia papa, kūpono no nā pae āpau ʻoiai ʻo kona poʻo inoa, he koho maikaʻi loa ia.

E hāʻawi ʻo Advanced SEO iā ʻoe i ʻehiku mau haʻawina e pili ana i nā hana a me nā hoʻolālā e pono ai i ka hiki o ke ao honua no kāu ʻoihana.

I loko o kahi papa pūnaewele maikaʻi loa, e aʻoʻoe i ka %% e hana ai i nā mea kūʻai aku ma mua o ka loaʻaʻana o nā mea hana . ^.

ʻO kēia papa hana hoʻomaʻamaʻa SEO i ka 9+ mau hola o ka wikiō i hele i loko o ka mouding ʻO kahi papa see ceafted e pale aku ana i ka uhiʻana iā Seo 2018-2019 Trends, nāʻano hana a me nā lima lima.

Kānāwai no ka Hoʻokōʻaola a me ka Luna Hoʻokele - MIT OpenCourseWare

Inā loaʻa iā ʻoe kahi hanahana limahana, hoʻokahi papaʻa e makemake ai ʻoe ma lalo o kou kāʻei i lalo ʻo ke kānāwai Law for the Entrepreneur and Manager. Ma kēlā me kēia manawa nīnū, 14-haʻawina, e noʻonoʻo ʻoe i nā ʻoihana lula maʻamau e pili ana i nā ʻano like ʻole, e like me nā hakakā pāʻoihana, nā pilikia waiwai pilikino, a me nā panakō.

Me ke kuhikuhi ʻana o kāu kumu aʻo, e hana ʻoe e mākaʻikaʻi i nā ʻauhau maʻamau a me nā kuleana e kū aʻe i nā mea nona ka ʻoihana.

A ua pau ʻoe me kāu papa hana ʻoihana ʻoihana waena, e makemake paha ʻoe e nānā i nā ʻike e pili ana i ka hana ʻana i nā pūʻulu kūʻai i SAP.

ʻ Languagelelo ʻ Chineselelo Kina: aʻo ʻAi Pūnaewele - edX

Inā ʻaʻole ʻōlelo ʻo Mandarin i kāu koho mua loa i ka wā e noʻonoʻo ana i kahi ʻōlelo e aʻo ai, makemake paha ʻoe e noʻonoʻo hou; kokoke i hoʻokahi piliona kānaka o ka honua holoʻokoʻa e ʻōlelo nei ia, me ka nui o nā alakaʻi o ka ʻoihana honua.

Ma kēia papa manuahi (a i ʻole $ 49 inā makemake ʻoe i ka palapala hōʻoia) e aʻo ana ʻoe i nā ʻōlelo ʻ Mandarinlelo Mandarin a me nā huaʻōlelo maʻamau i kēlā me kēia lā, ka mea nui o ka leo, a me nā ʻoliʻoli maikaʻi e pili ana i ka moʻomeheu Kina.

E noʻonoʻo wale: ma hope o kēia papa e hoʻomaka ai ka papa ʻeono, hiki iā ʻoe ke loaʻa i kahi mea e hoʻohui i kāu reume i mea e hoʻokaʻawale loa iā ʻoe mai ka pā.

Sauce Secret of Great Writing - Udemy

Mai nā hana hou i nā leka uila, ʻo ka loaʻa ʻana o ka paʻa ʻana ma ka kākau ʻana hiki iā ia ke wehe a wehe paha i nā puka no ʻoe i ka wā o kāu hana ʻana. ʻO kēia mau hola ʻelua mai Udemy a aʻo ʻia e kekahi Lunahooponopono Wīwī Wall Street ʻo Shani Raja, e hāʻawi iā ʻoe i kēlā mau mākau e pono ai ʻoe e hoʻomaʻū ai i ka kīwī huna o ka palapala nui.

ʻOiai āu i aloha ai a aloha ʻole paha i ka kākau ʻana i ka kula, ua ʻike paha ʻoe he mea nui i loko o ke ao pāʻoihana, a e hoʻomaʻamaʻa kēia mau haʻawina iā ʻoe e like me ke akamai . ^ E Ha yM.

Ma kēia pānaʻi,ʻo Shani ROJ,ʻo kahi Lunahookoa ma mua o ka Hale Manaʻo o ka Hale'Āpana Nui, e aʻo aku iāʻoe i nāʻehā o ka palapala aʻoaʻoʻehā, e aʻo aku iāʻoe i nāʻehā o ka palapala aʻoaʻo. Ma hope o ka loaʻaʻana o ka mea e hoʻohui ai i kēlā mau mea kanu, e hoʻomaka maoli kāu kākauʻana e kū i waho o nā mea āpau

Hauleʻa kūleʻa: Kōkuhi koʻikoʻi a me nā loio - University of Michigan, Coursera

He mea ʻole kēia kula āu i manaʻo ai i kēia manawa a manaʻo paha e hele i loko o ka wā e hiki mai ana, e hoʻopiha ana i ke ʻano mea o ke kālepa ʻana he akamai nō ia e uku.

Ma kēia papa āpau āpau, e alakaʻi ʻia nā mea komo e University of Michigan's Professor George Siedel i ka hoʻopiha i nā wikiō pili ʻana, nā uʻi kūkākūkā, a me nā hoʻokolohua noʻonoʻo, ʻo ka mea āpau e hoʻonui i ka kamaʻilio a me ke kamaʻilio kūkākūkā.

The Science of Well-Well - Yale, Coursera

Hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo i kahi kumuhana nui e pili ana i ke olakino? Kuhi ʻia ʻo Yale a loaʻa mai Coursera, Polokela Laurie Santos, nona ka inoa āu e ʻike ai ʻo ia ka mea hoʻokele o ka podcast The Happ Lab Lab, hele wāwae nā haumāna ma o ka noiʻi e pili ana i nā kumu weliweli a me nā kuhi hewa ʻana e pili ana i ka hauʻoli.

Mālama pū 'oe i kekahi mau luʻina e hoʻonui ai i kou hiki i ke kumu e kū ai i ka leʻaleʻa i loko o kou ola. Me ka helu 97% i hoʻopaʻa ʻia, ʻo ia kahi papa e pili ana i kekahi ke loaʻa i ka hoʻomaikaʻi ʻia a ʻaʻole pono e hala.

Nā pilikia kūkaʻi i ka hoʻonaʻauao kauhale - University of Chicago, Coursera

Inā ʻoe e kākau inoa i ka manaʻo o nā haumāna ʻapōpō nā alakaʻi ʻapōpō, ʻo ia paha kahi koho papa e makaʻala. Eia kēia papaʻa ʻia i hāʻawi ʻia ma Coursera a me University of Chicago, ʻaʻole hiki ke nalo.

Oe e komo i loko o nā pilikia wai wela e like me ka hoʻoponopono o ke kula a me ka pane ʻana a e aʻo e pili ana i ka hopena o ke aupuni federal ma ke aʻo ʻana me nā kulekele e like me ke keiki hema a hope a me nā Kūlana Kūlana Kūhelu.

Inā makemake ʻoe i ke komo ʻana i ka lumi papa a i ʻole ka hoʻoponopono ʻana i ka hoʻonaʻauao ʻana, e hāʻawi ana kēia papa i ka hola 19 iā ʻoe i kumu e noʻonoʻo ai i kekahi o nā pilikia nui e kū nei i ke kula kaiaulu i kēia lā.

Keʻeha nui ma ka Pae.: Pili Kahi Lahui Hema - Johns Hopkins, Coursera

Me nā miliona o ka honua a puni ka hoʻopilikia ʻana, ʻoi aku ka ʻike i hāʻawi ʻia ma kēia papa hana ʻoi aku ka nui ma mua o ka wā. Ma loko o kēia makana he ʻeono, ua ʻike ʻia ka pohō kaumaha e like me ka hopohopo olakino pili kino, a e noiʻi ʻoe i nā pilikia o ka ʻimi noiʻi, pale, a me nā hoʻokolokolo hihia, āpau me ke alakaʻi ʻana o ka poʻe loea a Johns Hopkins.

ʻO nā manawa kūpono, kahi helu hoʻomaka, a me kahi manawa hoʻihoʻi hou i kahi hebedoma ʻelua i lilo i kēia koho kūpono no ka poʻe i hou i ka aʻo pūnaewele a e ʻimi nei i kahi hui hanohano.

“E aʻo i nā hana hoʻoweliweli mai kāwipi” - Udemy

E like paha ka hacking Ethical e like me ka oxygenmoron, akā hana kekahi o nā poʻe koa nui loa o ka pūnaewele. Inā makemake ʻoe e hui pū i ko lākou pūʻulu, e hāʻawi aku kēia kuke kūʻai loa iā ʻoe i nā mea āpau e pono ai ʻoe e ʻike e pili ana i ka hoʻomaikaʻi ʻana, pehea nā hackers i nā ʻōnaehana kamepiula, a pehea e hoʻopaʻa ai i nā ʻōnaehana mai kēlā mau mea hackers.

Me nā mākau pono IT pono pono e hoʻomaka a me ka hōʻoia o ke kālā he 30-lā, e loaʻa nā 14 hola o nā haʻawina a me nā wikiō ma kēia papa e hoʻomaka ana ke hoʻomaopopo i ka ʻoihana hacking ʻoi aku ka hacking a me ka hōʻoia e like me ka pros i kēlā manawa.

Ke hana nui nei kēia papa akāʻaʻole ia e haʻalele i kaʻepekema; E hoʻomaka mākou me nā kumu hana hactics kūpono, e wāwahi i nā hana hoʻokolohua'ē aʻe a kau i ka polokalamu pono e pono ai a hoʻomaka e holo koke. E aʻoʻoe i nā mea āpau ma o ka laʻana, ma o ka nānāʻana a me ka hoʻonuiʻana i nā'ōnaehana likeʻole e like me nā kikowaena e like me nā kikowaena, nā mea kūʻai aku, nā mea kūʻai aku, nā mea kūʻai aku ʻAʻole loa e loaʻa iā mākou i nāʻano hana maloʻo maloʻo.

Excel 2016 Kahua Pono Pono - Hoʻohui pili

ʻOiai ʻoe e nānā nei e hoʻonui i ka hana hou a i ʻole wale nō ke nānā ʻana i loaʻa ke akamai i ka hoʻokele ʻana i kāu kālā home, ʻo ka hoʻomaʻamaʻa ʻana ma kā Excel ka mana i nui. No $ 45, ʻo ke aʻo mua ʻana e aʻo iā ʻoe pehea e mālama ai i ka ʻikepili, komo ʻana i ka hoʻopiʻi ʻana, hoʻohana i nā ʻano loiloi, a me nā mea hou aʻe.

Kuhi ʻia e ka mea loea kaulana ʻo Dennis Taylor, e hoʻopau ana i kēia mau ʻāina kula ʻeiwa he mau palapala kau e hoʻokō ai a me ka hoʻomaʻamaʻa data koʻikoʻi.

A inā he helu helu nō kāu mea, makemake paha ʻoe e nānā i ke aʻo ʻana ma SAP.

Ua loaʻa ma mua ka Lynda.com nā hoʻomaʻamaʻa koʻikoʻi Excel 2016 nui pono ʻo Dennis Taylor ma Lynda.com, a lilo ia i mea e aʻo ʻia nei ma LinkedIn. Ua like nā mea ʻelua!

Hoʻomaʻamaʻa ʻo Excel 2016 mau wikiō ʻo Dennis Taylor

Eia nō naʻe, he mea pipiʻi a kaupalena ʻia paha ka hoʻomaʻamaʻa koʻikoʻi ʻana o ka wikiō ʻo Excel 2016 ʻo Dennis Taylor. Inā ʻo ia ka hihia, paipai wau iā ʻoe e kiʻi i nā papa Excel kupaianaha i loaʻa ma lalo nei, kahi ala hoʻomaʻamaʻa  Microsoft Excel   āpau e hopena ana i kahi palapala hōʻoia Excel.

E hoʻomaka ka Hoʻonaʻauao

Me ka nui o nā koho digital, ʻaʻole maʻalahi ia e lawe i ke kula i loko o kou mau lima. ʻUlllelo i kahi ʻimi hulina, a hoʻomaka me kekahi o kēia mau papa i kēia lā.

A pehea e kaʻana like ai i kāu ʻike? ʻAʻole maʻalahi ka hana ʻana i kāu kula pūnaewele ponoʻī ma nā kumuhana. E hoʻāʻo ia no ka manuahi a hana i kāu mau papa ponoʻī - e ʻike iā mākou i hiki ai iā mākou ke hoʻohui iā lākou i ka papa inoa.

Leslie Kiel, CarInsuranceCompanies.net
Leslie Kiel, CarInsuranceCompanies.net

Ua kākau a noiʻi ʻo Leslie Kiel i ka pūnaewele loiloi kaʻa, CarInsuranceCompanies.net. ʻO ia ka makuahine o nā keiki ʻekolu, he kumu kula waena waena, a me kahi haumāna haʻawina ola mau nona ke manaʻo he manawa maikaʻi e lawe nei i nā papa aʻo no ka leʻaleʻa.
 

Ua Nīnau Pinepineʻia Nā Nīnau

He aha kekahi o nā papa pūnaewele maikaʻi loa no nā poʻe loea eʻimi nei i kaʻike enp?
ʻO nā papa pūnaewele maikaʻi loa no kaʻike maka i hāʻawiʻia i ka hohonu o ka hohonu o nā hana enp, aʻoi aku ka pili o nāʻoihana a me nāʻoihana maoli.




Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo