6ʻO nā hoʻolālā hoʻokele waiwai

ʻO kahi kaulahao a iʻole ke kaulahao e hāʻawi ai i ka Chain i kahi hui o nā huahana a me nā lawelawe e pili ana i ka hoʻokumuʻana i kekahi huahana kūikawā o kāuʻoihana. ʻO ka mea hoihoi loa ia no kēlā me kēia huahana kūikawā a iʻole ka laina o nā huahana homogeneous, hiki i kahi hui ke loaʻa i kāna kaulahao kūʻokoʻa.

I mea e hoʻomaikaʻi maikaʻi ai i keʻano o ka hihia, e noʻonoʻo i nā hoʻolālā CHINDE 6.

Heʻeono mau mea e hāʻawi ai i nā hoʻolālā chain i hiki iāʻoe ke hoʻokō i ka mākeke o kēia lā.

Hoʻolālā i ka hoʻolālā o 1 1 i kahi hoʻolālā e koi ai a me kaʻoihana hanaʻoihana e pili ana i nā koi koi maoli a me nā koi

ʻO ka mea mua e hoʻohana i kahi hui e hoʻolālā ana i kahi hoʻolālā e hoʻokele ai a me kaʻoihana hana hana i hoʻokumuʻia ma luna o nā koi koi maoli a koi i ka loiloi. Aia nā mea hana Digital i kēia lā eʻae i nā hui hoʻokele waiwai e lawe i ka hana e pili ana i nā kaulahao e pili ana i nā mea e koiʻia ai. ʻO ka'ōnaehana o ke ao he mea hana ikaika i kēia manawa e pāʻani nei i kahi ala nui i ka manawa hoʻokele-chainment. Hāʻawi kēia'ōnaehana i ka hui e hana i nā hiʻohiʻona i hoʻohuiʻia i nā kumuwaiwai i hoʻopukaʻia e ka nui o nā kumu i waho.

ʻO keʻano o ka hoʻohanaʻana i ke ao no ka hoʻokele waiwaiʻana i nāʻoihana he nui e mālama ana i nā kālā ma nā kumukūʻai loiloi no ka hoʻonuiʻana i nā uku kālā.

Hoʻolālā 2- E wehe i kahi kaula a me ke kaula agility a me ka huiʻana me ka hoʻolālā wikiwiki a hoʻohuiʻia.

ʻO ka hoʻolālā lua e hana i kahi kaula e pono ai a wikiwiki hoʻi me ka hoʻolālā wikiwiki a hoʻohuiʻia i ka hana. ʻO ka agility kekahi o nā hoʻolālā nui o ka hoʻokele kaʻa kālā.

E pili ana nā pili pili pili piliʻana o ke ao nei i nā hana kālā a me nā hana hoʻolālā e like me ka hoʻomaʻamaʻaʻana, a me ka hoʻokele waiwai pololei ma kahi pūnaewele pūnaewele.

Hiki i nāʻoihana ke hana i kahi hoʻolālā hoʻolālā uku-a-hana i ke kaʻina hana e hāʻawi ai iā lākou i ka hiki ke hana i ka nui o ko lākou mau mākeke.

Hoʻolālā 3: --OPutphize huahana huahana a me ka hoʻokeleʻana i nā lako, hana, a me ka hoʻomau, a me ka hoʻomau, e hoʻonui i ka loaʻaʻole.

ʻO ke kolu o ka hoʻolālā kālā kālā e hāʻawi aku ai i ka hoʻolālāʻana e hoʻokō ai i ka hoʻolālāʻana a me ka hoʻokeleʻana, a me ka hoʻokōʻana, e neʻe nei i mua.

ʻO ka hoʻolālā huahana a me ka hoʻolālāʻana i ka hoʻolālāʻana i nā hana i hanaʻia i nā hana i hala a i kēia manawa ua pau i kēia kaʻina hana. Hoʻohui i nā hui hoʻolālā me nā mea hoʻolālā e hāʻawiʻia i kahi papa inoa ma kahi kahua.

Hiki i kahiʻoihana ke hoʻohana a pono e hoʻohana i ke kaʻina o ka hoʻomākaukauʻana, hiki ke kākoʻo i nā mea hoʻomohala i hoʻokumuʻia e pili ana i nāʻano kūpono, a me ke kumu kūʻai.

ʻO ka hoʻolālā 4- E hoʻololi i kāu kaulahao e pili ana i nā pahuhopuʻoihana ma ka hoʻohuiʻana i nā hana a me nā hoʻolālā kūʻai aku me ka hoʻolālāʻoihanaʻoihana

ʻO ka pahuʻehā e hoʻokaʻawale ai i kāu hoʻopaʻa inoaʻana me nā hoʻolālā 'e' ana i nā hana hana a me nā hoʻolālā kūʻaiʻana me nā hoʻolālāʻenehanaʻoihana kālāʻoihana. Ua hoʻonui houʻia nā pilikia o nāʻoihana aʻoi aku ka nui o nā hana o kēia lā no nā hana hoʻolālā a me nā hana hoʻolālāʻoihanaʻoihana a me nā hana hoʻolālāʻoihanaʻoihana.

ʻO kāu pahuhopu e hana i kahi hana hoʻokūkū hoʻokūkū e unuhi i nā hana macro e hoʻohana ai i nā hana e pili ana i keʻano o ka hanaʻana i kahiʻoihana.

I ka hoʻokōʻana i kēia hoʻolālā o ka hoʻolālāʻana o kaʻoihanaʻoihana, kūʻai kūʻai a me nā hana hana, a me ka hāʻawiʻana a me ka hāʻawiʻana i kaʻoihana i hoʻopaʻaʻia e hoʻokō ai i ka hoʻokele.

Hoʻolālā 5- Uaʻimiʻo Sustaintability i nā hana chain chin.

ʻO ka huaheluʻelima no ka hoʻokeleʻana i ka hoʻokele Cahinge hoʻokele e hoʻopili i ke kūpaʻa a laila unuhi i ka hana i nā hana chan. ʻO ke kauʻana i kēia manawa he nui ma mua o ka c-suite. ʻAʻole i hoʻokaʻawaleʻia kaʻaoʻao o lalo a me keʻano ma mua akā e nānāʻia e like me ka mea nui e like me ka loaʻa kālā.

Hiki i nā hui hui Chin ke hoʻokumu i nā pahuhopu makemake makemake e hoʻomaikaʻi i ke kaukaukau kauʻana o ka hana, ka laulā o ka wāwae kalapona.

Hiki i nā hui ke neʻe i kahi hiʻohiʻona o kaʻikepili i hōʻikeʻia e hāʻawi i kaʻike hope a me nāʻike maoli e hoʻomaikaʻi ai i nā kaulahao hoʻomanawanui a hōʻoiaʻia lākou.

Hoʻolālā i ka 6- a hāpai i nāʻenehana e hiki mai ana e hōʻoiaʻiʻo i kahi hāʻawi kūpono a me ka mea kūʻai aku.

ʻO ka hope akāʻaʻole i liʻiliʻi loa,ʻo ke kumukūʻai o ka hoʻokele kālā o ka CHINDEMES CLEIVER E PILI ANA I KE KAI LOA. Pono nāʻoihana e pono ai i kahi buffer e mālama i nā flictuations i manaʻoʻia ma ka noi

I ka wā e hoʻomaikaʻi ai kahi hui i nā pono kūpono, loaʻa i nāʻenehana hou e hōʻemi i nā koi a me nā manawa hou. He mea nui loa ia e hoʻoholo i nā hoʻoholo kūpono e pili ana i keʻano o nā mea kūʻai a me kahi e hoʻopuka ai a me nā lawelawe.

Hiki i kēia mau'ōkuhi hua hou keʻae i nā mea kūʻai aku e harness i ka pololei mai ka pahu,ʻaʻole pono e hoʻomaka i ke kālā ma ka hoʻohanaʻana i nāʻoihana.

Ua Nīnau Pinepineʻia Nā Nīnau

He aha keʻano o ka hoʻolālā hoʻokele waiwai e pili ana i ka hoʻomakaʻana o ka hoʻomohalaʻana i nā hana chain?
ʻO ka hoʻolālā hoʻokele waiwaiʻo CHEAMS CANDE e hoʻokō i ka hoʻomauʻana a laila e hoʻololi i ia i nā hana chain chin. ʻO ke kauʻana i kēia manawa he mea kiʻekiʻe loa ma ka C-Suite. ʻO ka laina lalo a me ke kauʻanaʻaʻoleʻokoʻa hou, akā pono e noʻonoʻoʻia he mea nui e like me ka loaʻa kālā.
He aha nā mea koʻikoʻi koʻikoʻi no ka hoʻokele waiwai-Chin hoʻokele ma kahiʻano erp?
Hoʻokomoʻia nā hoʻolālā koʻikoʻi i ka nānāʻana i ka loiloi data maoli, e hoʻopiʻi ana i nā mea hoʻokele waiwai, a me ka hoʻohanaʻana i nā hoa hana i nā mea kūʻai aku e noi ana i ka wā e noi ai.




Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo